היום ב 2400 ככר קדומים 14

verilogeng

New member
היום ב 2400 ככר קדומים 14

מעוניין להאנס למצוץ וללקק לשלוש חתיכות רעות ודקות גיזרה כל אחת תגמור אצלי בפה ותעביר אותי הלאה ומעליהן מלכה מצליפה וחודרת השומרת שאמשיך ללקק- מוכן גם לצחצח שיניים בין אחת לשניה

verilogeng חוכמולוג שכמוך:))

אני לא מכירה אותך ואם אני הייתי מנהלת את הפורום הזה הייתי מוחקת את ההודעה שלך ועושה לך הרצאה ארוכה על תקשורת בין אישית בקהילות וירטואליות. אבל מה שלא הורג מחשל ולכן ההודעה שלך היא בבחינת מבחן לסובלנות שלי לעובדה שיש בני אדם שונים ומשונים ופרט לסטיות המיניות הלגיטמיות של כל אחד ואחת כאן, ככל הנראה כגולשת אני אצטרך להתמודד גם עם שכמותך:) ובכן!!! מועדון הדנג'ן ביפו מאפשר לאנשים כמונו להינות ממוסיקה טובה ואוירה מצויינת. לפעמים מוצאים גם שותפים ל - BDSM ומכירים אנשים נחמדים. המועדון וחיים זה לא ג'לי בזק ולא אינסטנט פודינג - ושום דבר לא קורה תוך 3 דקות:))) אם יתמזל מזלך אולי תפגוש מלכה סובלנית שאחרי שתפתחו יחסי אמון גם תסכים בסופו של דבר לאנוס אותך בהסכמה ולאפשר לך ללקק לה. נ.ב לחיפוש דקות גיזרה (אם זו התכונה החשובה לך במלכה) - פנה לסוכנות הדוגמניות הקרובה לביתך:))) בהצלחה!

כנוע 28

New member
שאלה קצרה

אתמול בדרכי הביתה בשעת לילה מאוחרת (טוב לא כל כך מאוחרת באיזור 21:00) נסעתי דרך רחוב שינקיין וראיתי שם בלונדינית מצודדת ומרשימה שכבשה את עיני לחלוטין. אחרי מספר רגעים תהיתי לעצמי אם יתכן וזאת המכשפה המדהימה - האמנם ? שקלתי לעשות פרסה ולבדוק מקרוב אבל מאוחר מדי...

כנוע 28

New member
פינטזתי

כנראה מרוב קריאה בפורום אני מקווה שכל אחת ברחוב היא מלכה או המכשפה...

verilogeng

New member
sorry but...

למכשפה החטובה(לא התכוונתי שדקת גיזרה חייבתלהיות שדופה)--- מה שאת לא מבינה שרוב האנשים מוכנים לקשקש ולדבר ולתקשר כדי להגיע למטרה האמיתית שהיא מימוש הפנטזיה/חדירה/מציצה/הצצה וכיו"ב ואילו אני האחד והיחיד שלמרות שנראה מאוד טוב מוכן לבצע פיזית ללא מלים מיותרות כדי ליצור קשר שייתכן ולא יהיה המשך מעודן לפנטזיה הבוטה

למעלה