היום ב 23:35 בערוץ 2

זיו זיו1

New member
היום ב 23:35 בערוץ 2

אתניקס מדברים על הכל..... כולל על אייל גולן חג אהבה שמח זיו נחמה

Oyster Girl

New member
זאת תוכנית בהגשת חמי רודנר

ששמה "מרגיש בבית". כאן אפשר לראות קטע קטן.. תוכנית שווה

אימפריה

הלהקה הזו פשוט גדולה, אין לי מילים. כמעט בכיתי בביצוע של שיר ישן. אתניקס - אני אוהב אתכם !

רק גדולה

לדעתי זאת הלהקה הכי טובה בעולם בלי שום ספק...אבל עם רק תקשיב לכמה שזאב חכם זה לא ייאמן...הוא ותמיר...אני לא יודע עם יש עוד אנשים כמוהם בארץ...

תהייה בעקבות אתמול(זיו, אתה תוכל

לעזור): האם יש מצב שבכל זאת אתניX החליטה להישאר עם הסגנון שהיא רצתה להנחיל מלכתחילה באלבום הנוכחי, חרף מה שרמזת זיו לגבי "לינדה" ו"שיר התרנגול"? תהייה זו באה בעקבות התשובה המאוד מסתורית שזאב נתן לחמי על כיוון האלבום, כשנשאל מה הם רוקחים באלבום החדש. יכול להיות אגב שהם ממש שינו כיוון, ועל כך זיו רק אתה תוכל לענות, בתנאי שמותר לך לגלות...

זיו זיו1

New member
היי לך

כמו שהבנתי הם שינו כיווווון לגמרי השירים יהיו אחרים ויותר יפים ואיכותיים ולכן שווה יהייה לחכות... מה גם טיפ קטן הם ישירו שיר לתוכנית טלויזיה חדשה שתעלה בקרוב יום טוב זיו נחמה

y o s i x

New member
בא לי למות

זה לא פייר,לא ראיתי למה מודיעים שעתיים לפני? יש שידור חוזר? אני מקווה שאני אתעורר ושזה רק חלום רפאים..

אין מה למות

כל מה שהוא דיבר הוא לא חידש כלום...הוא לא אמר מילה על האלבום החדש...הוא לא שר שום שיר מהאלבום החדש...וגם לא דיבר על אייל גולן כמעט ביכלל

KeLeMeNcY

New member
ואם הם (הם ולא הוא!)

לא דיברו על האלבום החדש SO? זה היה מאד מעניין ומרתק שעה ורבע נטו אתניקס

לא היתכוונתי לזלזל

ברור שהוא דיבר דברים מעניינים אבל הייתי מעדיף שהוא ידבר על האלבום החדש ולא ישאיר אותנו בציפיות ...

נטלייי

New member
זה היה נחמד ביותר

אינטימי כזה, בלי אולפן, בלי קהל. רק אתניקס וחמי. אבל באמת הכל חזר על עצמו מראיונות קודמים, שום דבר חדש ולאו דוקא על הדיסק החדש. אלא כל מיני סיפורים חדשים שלא שמענו בראיונות קודמים. היו כמה סיפורים אבל לא מספיק. בכל מקרה זה היה ממש נחמד.

y o s i x

New member
../images/Emo7.gifאני מתחנן בפניכם../images/Emo201.gif

מישהו אולי הקליט את התכנית "מרגיש בבית" עם אתניקס, בבקשה תגידו שכן,בבקשה תענו לי,אני כבר שבוע בדיכאון קשה אני מרגיש כאילו חסר לי משהו ובאמת חסר לי אני אף פעם לא החמצתי שום תוכנית שיר או הופעה בהשתתפותם בטלוויזיה,אנשים יקרים תעזרו לי אני ממש חסר אונים

למעלה