היום ב-21:00

ק ר ח

New member
היום ב-21:00 ../images/Emo32.gif

אהלן,אני "קרח" מ"באים לבד" ואני משתתף בתכנית "הדבר הגדול הבא" בערוץ 2 אשמח אם תצביע/י לי מיום שלישי משעה 21:00 ע"י שליחת SMS עם המספר 33 למספר 6050 על מנת שנוכל לחזור לגמר! הנה מה שאנחנו עשינו-http://reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=329 תודה!!!!! זו ההזדמנות שלכם לשים קצת מוסיקה טובה במיינסטרים ואל תשכחו שהפרס הראשון הוא חצי מיליון שקל ואני טיפוס די נדיב......אם אתם יכולים שימו את תוכן ההודעה הזו בפורומים ובקומונות שאתם משתתפים ורושמים בהם ובקשה קטנה מכולם: כל מי שאי פעם קרח העלה לו חיוך על הפנים-מתבקש להצביע,אלה שלא-תצביעו ויהיה לכם ק.ר.ח.

ק ר ח

New member
סיכוי לכם שיש חושב באמת

אתה? תודה. כאילו שעזרת לי להקפיץ פה ת'עניינים,תמשיך לדבר שטויות,כל עוד זה נשאר למעלה-הכל טוב,הרי אני לא יכול לנעוץ ת'הודעה(אני לא מנהל פורום או חתום אצלם),אבל להקפיץ אותה עד 21:00 אני כן יכול אז קאפויה יקר,לעזור...

ק ר ח

New member
בכיף

תקפיץ,אני משלם............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ק ר ח

New member
סבבה?../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

זה עדיין
וזו עדיין הקפצה!!!!!!!!

The Rattlesnake

New member
אמרת קיבלת!

תצביעו אנשים קרח איש מוכשר מגיע לו להיות הדבר הגדול הבא! (התחנפויות כי אפשר .. מוקפצץ תאילנדי בשביל קרח

ק ר ח

New member
תודה! בבקשה תעזרו מי שבא לו!

הדבר הגדול הבא. היום היום היום היום היום : כולם שימו לב: יום שלישי כל מי שאוהב אותי רואה את התכנית "הדבר הגדול הבא" בשעה 21:00 בערוץ 2 ומצביע ל"קרח" עם המספר 33 באס.אם.אס למספר 6050 החל מהשעה 21:00 תודה!!!!!!!!!

ק ר ח

New member
סבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

סבע בסהס בהזס זסז *33 SMS ל-6050 עד מחר ב-12 בצהריים,חוץ מזה נעה תישבי כוסית רצח,יב"ז תשב עליכם,ומוטי רייף יפתיע אתכם ברכותו... איפה יהורם גאון אתם שואלים???....דברו עם הקס....

טל ב111

New member
בתאכלס אתם שם רק בשביל להתפרסם ..

כי אם אתם באמת רוצים להיות הדבר הגדול הבא ..עזבו אותכם שטויות חחחחח ראיתי תקטע והיה נחמד אבל אתה לא תקנה את יעל בר זוהר בחרוזים...

ShadysSoldier

New member
קיבלתם SMS ממני ../images/Emo140.gif

אךךך יעל בר זוהר, נועה תשבי... זאת טלוויזיה איכותית

ק ר ח

New member
ההצבעה נסגרה לפני 3 דקות

ב-12:00,בין אם ראיתם או לא,בין אם הצבעתם או לא...... תודה לכם,לאלוהים,לאמא ולאבא ז"ל על אתמול,היה כיף!

kapoya

New member
אשרייך

תאמין לי, ברגע שתפסיק לדבר על עצמך בגוף שלישי ובשחצנות, יאהבו אותך יותר. בהצלחה!

ק ר ח

New member
לקחתי לתשומת ליבי והפנמתי

אוהב אותך כשאתה בא בטוב...

comer789

New member
אל תציע שוחד

תמורת קולות. אפילו לא בצחוק, ומפחיד אותי לחשוב שאולי אתה לא צוחק. אל תהיה דפוק. תכל'ס ברור לכולם כאן שזה ערוץ שתיים וזה פופוליזם גרוע ומתנדף מהר וישכחו הכל תוך חודשיים, אבל לפחות כאן, בשבילך, יצביעו. אני לא מאמין שתגיעו כ"כ רחוק כי יש שם כמה דברים יותר שווים אבל יצביעו בשבילך כאן.לדעתי.

Funky Giraffe

New member
יצאת מעפן. לא מסכים.

"אל תציע שוחד תמורת קולות. אפילו לא בצחוק, ומפחיד אותי לחשוב שאולי אתה לא צוחק." איזה שוחד הוא בדיוק הציע? ראבק תרגיע... "תכל'ס ברור לכולם כאן שזה ערוץ שתיים וזה פופוליזם גרוע ומתנדף מהר וישכחו הכל תוך חודשיים" לא כ-ז-ה נכון. וחוצמזה כל חשיפה לאמן לפני אלבום מבורכת!

MC SammY

New member
אהמ

"ואל תשכחו שהפרס הראשון הוא חצי מיליון שקל ואני טיפוס די נדיב..." אבל נו טוב

למעלה