נועמממממממממ בא לך להכנס לצאט?
מ מלש®ב בחיל האוויר New member 24/9/02 #25 i dont think so...... כמו שאני מבין בזה... לא נראה לי שחצי שעה תיקח לו לחזור לפעילות מלאה
ח חולה על בנחמין New member 24/9/02 #20 פליזז כנסו כולם אם הערוץ המטומטם אזול יחזור לפעולה אז פליז תקליטו לי את הפרק!!! פליזזזזז אני מתחננת אני חייבת ללכת לישון כי מחר ב-5 לפנות בוקר אנחנו נוסעים לצפון אז פליזזזז מישהו!
פליזז כנסו כולם אם הערוץ המטומטם אזול יחזור לפעולה אז פליז תקליטו לי את הפרק!!! פליזזזזז אני מתחננת אני חייבת ללכת לישון כי מחר ב-5 לפנות בוקר אנחנו נוסעים לצפון אז פליזזזז מישהו!
C cHiKiNoNo New member 24/9/02 #26 יאוו אזה מעניין זה!!! ובנחה, מדהים! ובעצם כולם מדהימים עד עכשיו!!!!! גם לוחאן הייתה יפה עשו לה מין דמוי-ראסטות וטונה איפור!! ובכלל, בנחה כל הזמן הלך עם המצלמה והסביר איזה חמוד הוא!! הוא מה זה הצחיק אותי!!!!! תמשיכו לראות!!!!
יאוו אזה מעניין זה!!! ובנחה, מדהים! ובעצם כולם מדהימים עד עכשיו!!!!! גם לוחאן הייתה יפה עשו לה מין דמוי-ראסטות וטונה איפור!! ובכלל, בנחה כל הזמן הלך עם המצלמה והסביר איזה חמוד הוא!! הוא מה זה הצחיק אותי!!!!! תמשיכו לראות!!!!
L La Chiquitita New member 24/9/02 #27 איזה יפה היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאוו!!!!!!!!! אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!