היום ב 10 ביס 3

מממאיה35

New member
כל אחד והשיטות שלו

יש כאלה שצדים חלק, שמים אותו איפה שנראה להם שהוא צריך להיות וככה מתקדמים לאט לאט (או מהר מהר). יש כאלה שממיינים לפי צבעים וכו ואחכ לפי צורות ומסדרים חיילים חיילים ומרכיבים לפי אזורים. כל אחד והשיטה שלו..

כן, ברור שכל אחד והשיטות שלו.

שאלתי כי, בטוח שכל אחד ממרכיבי הפאזלים השתמש בכל מיני שיטות. אני למשל, תמיד מתחילה במסגרת, אבל אחר-כך משנה. פעם כך ופעם אחרת.
רציתי לדעת פשוט אם למישהו היתה שיטה קבועה ואז הוא נתקל בשיטה אחרת שהוא למד נאמר מעצמו או גילה במקום אחר, או פה בפורום למשל, עבד לפיה וגילה שהיא יותר קלה, יותר מעניינת ויוצ"ב.
לזה התכוונתי.

אז מה השיטה שלך? :)

אופ.

orel אוראל

New member
למעשה מהפורום למדתי שיטה ...

בעבר את הפאזלים הייתי פשוט מתמקד באיזורים ופשוט לוקח חלקים מהקופסא ומתאים אותם לאיזורים האלו .. למשל היה בפאזל ירח לבן וכל התמונה כתומה לקחתי את כל החלקים עם הלבן וניסיתי להרכיב תירח .. הבנתי שהשיטה הזאת פחות יעילה כאשר הרכבתי פאזל של 8 אלף .. פשוט כל שקית מיינתי ל4~5 קופסאות ( כל שקית 2000 חלקים) וקודם התחלתי במסגרת , לאחר מכן פרסתי את ה4 ~5 קופסאות לצידי וכל פעם התמקדתי באיזור אחר פעם באיזור הדשא, פעם באיזור מים , פעם באיזור של גשר, ופעם באיזור שמים ( איזור קשה לקח לי 6 שעות ) ... בסופו של דבר זה עזר והפאזל ממש זרם לי מהר.. תוך 20 יום סיימתי אותו ... שבעבר פאזל של 3000 היה לוקח לי חודשיים וזה של 8000 לקח 20 יום .. אז בהחלט לקחתי שיטה מהפורום

RockTheFuckOut

New member
לא נוסעת לדעתי

אבל ממשיכה בתחביב.
בתחרויות נדמה לי זה פאזלים של 500 נכון?
בא לי לנסות של 500 בלי להסתכל.
אני לא כל כך הבנתי למה גם הוא החליט לא לנסוע לתחרות .
כל הסרט היה לי ברור שיתפתח בינהם משהו, כנראה שניהם חשו אשמה
היא על הבגידה בבעלה והוא על שגרם לה לבגוד.
כלומר זה דיי ברור שלא נפרד ממנה כי רק ניצל אותה , אם זה היה המצב הוא בכיף היה נוסע לתחרות איתה.

מממאיה35

New member
לא נורא, לא קראתי

רק רפרפתי בעייניים והבנתי שיש ספוילר, אז יצאתי משם מהר

למעלה