היום ב "יס" 4x16

Crichton

New member
היום ב "יס" 4x16

לפי התקציר הולך להיות פרק ממש טוב (!) אני לא יכול לחכות...

Crichton

New member
פרק מצויין ! ../images/Emo58.gif

סוף סוף החזירו את גרייזה, הסקראנים והפיסקיפרים. לדעתי פרק ממש מצויין, הרבה מתח, הרבה חידושים, והשוק שארין נחטפה ע"י הסקראנים. הקטע בין ציאנה לזקנה היה די מוזר.. חחח.. מה אתם חושבים ?

sprqy

New member
פרק עננק!!../images/Emo58.gif

הקטע עם "WHERES THE BABY? WHOS THE DADY? " פשוט קטע ענננק שמעביר בי צמרמורת כל פעם שאני רואה אותו! בהחלט פרק גדול ואהוב. וכמובן הציטוט הבא: "Do you have any plan of escape?" "Run." "Anything more detailed, Aeryn?" "Run quickly."

../images/Emo58.gifפרק ענק!

סיקוזו וצ'יאנה מגניבות!, חטפו את ארין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב הקטע הזה בסוף כשקרייטון "חשף" את הארין המזויפת היה ענק 2 דברים: האם זה רק אני, או שבארקה ממש מזכיר את חמי רודנר...... ואיפה בדיוק ראית תקציר של הפרק?

Crichton

New member
יש ב"יס" ../images/Emo58.gif

תקציר, אתה פשוט לוחץ על הכפתור INFO. הקטע של "Who's your daddy? " היה מאוווד מצחיק... הם עשו את זה פעם, אני לא זוכר באיזה פרק אבל גם אז היה מצחיק. גרייזה וברקה הצליחו להימלט בסוף ? כי חוץ מה Peacekeeper command carrier הייתה שם גם ספינה סקראנית. לדעתי, הסקראנים הם הנבלים הכי טובים עד עכשיו.. פשוט אין עליהם, במיוחד על הבכירה הסקראנית הזאת.

sprqy

New member
אתה יודע

שהבכירה הסקראנית הזאת (מיניסטר אקנה) היא אשתו של בן בראודר במציאות
אחרי הפרק הזה בניתי תאוריות שלימות מה יקרה בהמשך.. אם כל עניין השכפולים..

Broken Identity

New member
ספויילרס ותגובות

קודם כל בראקה אכן מזכיר את חמי בפנים :) שנית פרק ענק...כמו הציטוט המהממם ששמו פה עם הריצה *_* וזה לא בפרק הזה ה מי אבא שלך המפורסם... מה שכן יש קטע כזה גם במלחמות שוטרי השלום ופרק מעולה, בעיקר קטע של החשיפה הפרק הבא זה hot to katratzi לא ? או שיש אחד לפני זה ?

dixie chick

New member
פרק בהחלט חיובי

עד אמצע עונה 4 העונה כל כך עייפה שזה ממש מייאש. מהאמצע (הפרקים שהם מגיעים לכדור הארץ ואילך שהם פרקים BEST) הסדרה מתחילה לקבל קצת מהתחושה שהיתה בה במשך כל הזמן שלפני, וקצת הלך לאיבוד... אני בתחילת העונה בהחלט הרגשתי את עייפות החומר (ואני עדיין חושבת שעונה 4 היא הכי צולעת מכולן). העונה מופרעת בקיצוניות לא הגיונית, לא זזה, לא מחדשת, השחקנים נראים עייפים, העלילה חוזרת על עצמה בווריאציות לא הגיוניות ולא קשורות, מנסים להגזים ולעורר תחושה, אבל בעיקר של גועל לפי דעתי... בקיצור שמחתי כשהם עלו סוף סוף על המסלול הנכון לקראת סוף העונה... עדיין צפויות עוד מפלות באופק, אבל הגרוע מכל כבר מאחורינו
ואל תהרגו אותי!!! זאת דעתי ואתם יודעים שאני מתה עליכם ועל הסדרה!

varty

New member
אפשר להגיד ככה גם

על הפרקים בתחילת העונה הראשונה. פרקים שבקושי זזים. יש משהו בדבריך אבל לא חצי עונה רביעית. אולי רק ההתחלה. פרקים בלי ארין בתחילת עונה רביעית פשוט לא הסתדרתי איתם. אני כמובן צריכה לראות את עונה רביעית עם תרגום שוב מההתחלה. שזה יקרה אני אהיה עם דיעה יותר ספיציפית . בינתיים זה מה שאני זוכרת .

Crichton

New member
באמת יש את

פרקי הפילרים שאני ממש לא אוהב אותם, שכול מה ש הם עושים זה למלא את הזמן. באמת חבל שהם לא עושים טרילוגיות למיניהם, כמו Look at the Princess, או Into the Lion's den היו יפות. בכול מקרה, יש עוד טרילוגיה שבאה עכשיו בסוף העונה הרביעית

למעלה