היום ב"הארץ"

Neta558

New member
היום ב"הארץ"

התנגשות בין המשטרה לצעירים שהשתתפו בצילומי סרטון של "פרברים רפיוג'יס" לכתבה מישהו היה שם ויודע לספר מה קרה?

אני הייתי

היה הדבר הכי שווה בעולם! מסיבה הכי טובה שאני הייתי בה... וסתם השוטרים הפעילו אלימות משטרתית ועוד על קטינים! הם פרקו לאחד את הכתף אחרי שהפילו אותו במדרגות ורדפו אחריו, והוא היה שיכור... ועצרו עוד שניים... אחד בכלל מרעננה... והכל מצולם. איך שהשוטרים אמרו להוציא שכפצים ואלות וגם ששוטר סגר על הרגליים של ילד אחד את הדלת של הניידת. וסה"כ סתם הגזימו... היה כל כך כיף! וד"א הם היו ממש בסדר, אלא שהיו אחראים על הכל, לא נתנו לקטינים לשתות מהבירת שהם הביאו, וגם היה להם אישור מהמוקד וכשהמוקד הגיע הם ישר אמרו לנו להתפנות.

Ice Age

New member
אתם יודעים מה

אני במקומם גם הייתי מפרק להם את הצורה. תחשבו על הפקח המסכן של מוקד אמון, שעשרות צעירים דופקים לו את האוטו. מה אתם הייתם עושים? מסתכלים מהצד? שכל הנערים התמימים ש"רק עמדו והסתכלו ופתאום שוטרים התחילו לירות עליהם אש חיה" יפסיקו לבלבל את המוח. נכון ששוטרים הם לא עדינים כמו אסתי המכוערת, אבל אם לא היתה שום התגרות לא היה קורה שום דבר והפקח של מוקד אמון לא היה מזמין את השוטרים. אז מי האידיוטים שהתחילו להתפרע על הרכב של המוקד? מי הצעיר התמים שניסה להיכנס שיכור לתוך ניידת משטרה? מי המסכנים שזרקו כדורי רגל על השוטרים? בקיצור, צעירים או לא, אל תצפו שתתנהגו איך שבא לכם ושיתייחסו אליכם בכפפות של משי.

אז אתה גם טיפש

וגם לא יודע מה הלך שם! המוקדן בא לזה שעמד ליד העמדה של הדי גיי והתחיל לדחוף אותו וזה, ובכלל לא היה איכפת להם, שאם הם היו נותנים לדוויק וללהקה 10 דקות הם היו מרגיעים את כולם ומפזרים אותם במקום מה שהיה שם. אז במקום להיות בשקט שניה ולתת לזה להתפזר, הוא הלהיב אותם ובגלל זה הם נענעו לו את האוטו. הכל היה נגמר בטוב אם המוקדן לא היה רוצה סתם להראות "גבר" ולהראות שיש לו כח. אתה לא היית שם, אז אתה בכלל לא יכול לדבר.

Neta558

New member
אז אתה גם מפסיק לקלל

וגם משנה גישה, כי אין דבר כזה "בכלל לא יכול לדבר", הדיעה שלו תקפה בדיוק כמו שלך.

למעלה