היום [ב'] בNCIS

ToryMaster

New member
היום [ב'] בNCIS

נחת נמצא מת בקרחת יער והחקירה מובילה את הצוות לעסק בלתי חוקי של מכירת נשק צבאי. שידור חוזר בשתיים וחצי, הולמרק.

ToryMaster

New member
וגם דעתי ../images/Emo3.gif

אני מחבבת את האובססיה של גיבס סביב הטרוריסט, יש בזה משהו מגשר, מעין חוט שדרה שמקשר בין הפרקים, הם קשורים אחד לשני ולא סתם סצינות. זו רק אני או שהייתה תחושה שהסצינה האחרונה של טוני וקייט נכתבה במיוחד בשביל שקייט תוכל להגיד לו את המשפט האחרון? [ו! עוד מישהו חושב שגיבס קצת מזכיר את האוס, רק פחות בנזונה?]

Hieros Gamos

New member
לא!

האוס הרבה יותר מלך
וגיבס הרבה אבל הרבה יותר נחמד ממנו... והרבה פחות פגום...רגשית ופיזית. גיבס הוא יותר כמו ווילסון מבחינת נשים

ToryMaster

New member
זה בדיוק מה שאמרתי ../images/Emo3.gif

זה כמו חיקוי מרוכך של האוס, אפשר לומר.

Hieros Gamos

New member
איך גיבס חיקוי של האוס אם NCIS

התחילה לפני
הוא לא כמו האוס....אתה לא יכול להיות כמו האוס. הוא לא מספיק ציני. ושתוי. ומכור לסמים
חוצמזה שאין לו את העיניים של יו לאורי

ToryMaster

New member
את מתכננת גם לקרוא מה שאמרתי?

לא אמרתי שהם בדיוק אותו הדבר, אמרתי שהם כמו, רק בשינויים.

Dark Storm

New member
חחח זה אחד הדיונים ההזויים ביותר

שהיו בפורום בחצי שנה האחרונה

Hieros Gamos

New member
קראתי כל מילה ממה שאמרת. או כתבת

לא משנה. קודם כל לא כתבת עם שינויים, כתבת פחות בנזונה (אני מוחה, האוס לא בנזונה. הוא מלך
) ומרוכך. עכשיו חיקוי זה ניסיון להיות כמו המקור. המקור זה גיבס. שזה כבר מבלבל. אבל
זה לא משנה. בקיצור, יש משהו שדומה בגישה שלהם לאלה שעובדים מתחתם...או מעליהם (ולא במובן הזה!! או שרק הראש שלי הולך לשם?) ובעובדה ששניהם אובססיביים...האוס הרבה יותר גרוע בשניהם אגב. אבל אני עדיין מעדיפה אותו. bottom line הדימיון נעלם לעומת השוני...

chiff4

New member
והיום הפרק המסיים את העונה ה-1

אם אני זוכר נכון טרוריסטים מתכננים לפגוע באריאל שרון, ראש ממשלת ישראל שמגיע לביקור בוושינגטון
אחלה פרק !!!

Dark Storm

New member
שלילי, אין קשר לישראל בפרק הזה

מתכננים פיגוע אבל זה נגד מטרה אמריקאית, אני לא אגיד מה כי אני לא זוכר אם זה הפתעה או לא בפרק

Hieros Gamos

New member
אחלה פרק. וזה כמו שגיל אמר מטרה

אמריקאית. הקצוות נקשרים. בערך.

chiff4

New member
כנס / זהירות ספוילר

זה לא ששרון מגיע לבקר והמטרה של המחבלים לירות טיל למסוק של בוש כשהוא יטוס יחד עם שרון לקמפ דיוויד ?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אממ

זה קצת שונה מזה..בעיקר בהתחשב ב"זהות האמיתית" של ארי...

chiff4

New member
אבל מה שאני אומר זה נכון

כי יש התייחסות לשרון שם והביקור שלו בוושינגטון! זה מה שאני מתכוון... בכל מקרה הפרק עוד שעה חחח נראה כבר כולנו את כולו

Dark Storm

New member
אוקי צדקת חח זה כן היה עם אריק

ממש לא זכרתי את הקשר הישראלי בפרק

למעלה