היום ב"בקצב הביט"!

DorDassa

New member
היום ב"בקצב הביט"!

בעוד שעה (20:00) תוכלו להאזין לתכנית "בקצב הביט", בתחנת הרדיו מספר 1 ברשת, Radi-YO אז מה יהיה בתכנית? קטעים חדשים מהאלבום של Milk Inc Suliman ה-א-ו-ר-ג-י-נ-ל (לא הריפ המסריח) בבכורה! Texas Faggott California Sunshine S.U.N Project Shpongle Ian Van Dahl u ועוד רבים וטובים! אז אתם מוזמנים 20:00 בערב, Radi-YO, בקצב הביט! נראה אתכם בצ'אט, www.radi-yo.co.il דור נ.ב ההודעה עוברת בין פורומי מוזיקה השונים בתפוז...

Mike A

New member
milk inc

ואו!!!!!!!!

DorDassa

New member
מצחיק אותך?

כי אני עדיין בשידור משמיע את סולימן האורגינל מואהאהאהאה

MULAN30

New member
דיי מה יש לכם?

יורדים על כל מי שזז ואוהב משהו אחר.. כל אחד והטעם שלו.. רדו מהאולימפוס..

MULAN30

New member
מה מצחיק?

בתור אחראי פה אתה צריך לעודד אנשים לכתוב ולא לגרש אותם כל פעם .. ולא נעלמתי אני פה תמיד. המחשב היה בתיקון והחלפתי איסי..

MULAN30

New member
הסברתי

לא כל מי שלא לטעם מישהו אחר.. או שאיכות הטראנס שהוא מקשיב לא ניראית למישהו צריך להעיר .. זאת כבר תופעה פה.. איש איש בהאזנתו יחייה..

DorDassa

New member
אני לא יכוללל

מטורף הסרט הזה... ועוד ב-DVD אני לא יכול לצאתתתת.... אבל אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה כל היום רק פטריות..

Mike A

New member
כן

מצחיק אותי שאתה בא לפורום שכולם פה שומעים texas faggot ומנסה לקדם רדיו שמשדרים שם milk inc. זה הכל. ואתה יכול להשמיע את סולימן המקורי ולא מקורי גם, אני את הסיפור שלי עם אינפקטד כבר גמרתי אחרי BPMEMIRE.

DorDassa

New member
לקדם? ממש לא...

אני בסכ"ה רוצה שאנשים יהנו... אז אני מפרסם את הרדיו, כדי שיהנו מהמוזיקה... וחמוד, טקסס פאגוט היה, קליפורניה סאנשטיין היה, שפונגל היה... לא רק Milk Inc

DorDassa

New member
מותק..

אתה חושב ככה, אחרים חושבים אחרת... זה שאתה לא אוהב אותם, לא אומרים שהם לא טובים... יש כאלה שיגידו בדיוק ההפך... שמילק אינק יותר טובים מכל הרכב אחר... נקודה למחשבה, דור.

DorDassa

New member
נכון.. אבל פירסמתי את אותה הודעה..

גם בפורום אלקטרוני, קלאב והאוס או אנערף...

למעלה