היום בתשוקות

soapsfan

New member
היום בתשוקות

מומלץ לצפות בפרקי הלילה בתשוקות,בעיקר מעריצי אית'ן ותרזה..היום ישודרו הפרקים שאית'ן גילה שתרזה היא זו ש"עקבה" אחריו,עד לפרק בו הביצים מועפות לאוויר[הם יפלו עליו בשבוע הבא]..משחק מצוין של שני השחקנים,במיוחד בסצינות באחוזה כשהם נשארים לבד,תרזה מתנצלת בפניו ומתחילה ללכת כשהוא תופס אותה ואומר לה שהיא לא תתחמק מזה כל כל בקלות..
לרוע המזל זה גם הפרקים הראשונים של צ'אד..לא ממש אהבתי אותו בהתחלה ואני ממש לא אוהב אותו עכשיו
וכרגיל,טבית'ה מנסה להרוג את צ'ריטי,שוב,ואם אני לא טועה יהיה באחד הפרקים פנטזיה של קיי שמפנטזת שהיא מוכרת את צ'ריטי להיות עובדת במפעל אבל אז גם היא נתפסת
..וכמובן,שואיס מתווכחים,הפעם על האוכל הסיני ששרידן מזמינה... פרקים די טובים,מומלץ לראות

נחמד ../images/Emo13.gif לא אתנגד ללילה תשוקתי ../images/Emo8.gif

אבל כדי שאני אהיה פנוי לבילויים עכשיו אני צריך להמשיך להכין שיעורי בית
I'm off to work

היו זה הזה ששרידן

בעבודות שירות ורואה את לואיס עירום במקלחת בפעם הראשונה

crazystav

New member
איך אתם יכולים לראות את זה ואחרי זה

ללכת לבצפר??? אתם לא מתים מעייפות???

I n n u e n d o

New member
מקליטים

ורואים יום למחרת התחלתי היום ב10 אז היה לי זמן לראות פרקים ואחרי שחזרתי מהבצפר ראיתי אחד ואז ראית את הפרק היומי ואז את האחרון:-}

ואני עוד חיכתי לזה...

ניסתי לחכות לראות את הפרקים אבל לא הצלחתי אפילו לראות את הארויזיון נרדמתי איזה משעמם היה בו!!! ובגלל זה לא הצלחתי לראות תשוקות כי נרדמתי אוףףףףףףףף!

סיימת ללמוד? איזה כיף לך.... ../images/Emo6.gif

אני עדיין לא סיימתי את השיעורים בגיאומטריה. כנראה שהמורֶה יצטרך להעניש אותי. מקסימום אני אבקש ממנו עזרה פרטית

python 4

New member
אני! אני אתן לך עזרה פרטית!../images/Emo99.gif

ואם אתה רוצה, אני מוכן גם להעניש אותך.

למעלה