היום בתפוז

היום בתפוז

היום ב-19:00 תוכלו לצפות live בהופעה של דודו טסה- בלעדי לגולשי תפוז אנשים. ההופעה תשודר ב- blogtv ישירות מאולפני "לונה" בת"א. שווה לראות. הערב ב-22:30, מיד לאחר הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח יורם לווינשטיין, המורה למשחק של החבר'ה כאן ב- blogtv. מיד לאחר התוכנית "עסק משפחתי" בערוץ 2, יתארח בפורום "עסק משפחתי" מר חזי ביליק - מהנדס מים, שיענה לשאלותיכם בנושא חיסכון במים. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.

איזה יפהההההההההההההההההההה

איזה מאטטטטט חתיייייייך
רק חבל שאני נראית שם מוזר קצת
אבל חחחחחח איזה דומה זהההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

slallum

New member
חחחחחחחחח ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

איזה חמודה גילי נראית שם
ועשית את אושר קנדי
איזה עננקקק
חחחח אני מחזיק טוויקס
|
ולמה לשלומי יש כיפה
חחחחחח יפה עשית את שקד

מיוני

New member
זיהויים../images/Emo107.gif

מימין לשמאל:צ'אקי,גילי,תוצ,קרן,שלומי,אביה,מאט,גיתית,שגיא,אושר,עופר,עידן,מורן,שקד,גיזמו,נוריאל אני חושבת

אותי?? אומייגאד

אבל יש לי רק איזה שתי חצאיות ארוכות ככה ואני לא באה איתן בכלל למפגשים!!!! זה כה לא אני:-|

קרניjack

New member
סיימת את זה!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo104.gif

שלומיייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה זה הג'נג'י עם העיפרון
אמממממממ אני אחת מהם

Tinkerblack

New member
הוציאו אותי מהפורום

נחחמד טוב אם ככה לא רוצים בי אני הולכת נעלבתי קשות ועוד ביקשתי בקשות מיוחדות של איך שאני רוצה להראותא בל לא למה שיציירו אותי יפה כזאת לא רוצה לדבר עם מי שעשה את זה והוא יודע מי זה וגם אני חומה חומתיים חומות של תקווה נעלבתי (אין אין אין כמו במבה!)

קטרפי

New member
מה זה החולצה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

ממתי אני הולך עם חולצות כחולות
ומה עשית לשיער הקדוש שלי
ומי אתה בכלל

YaEloNeT

New member
ה-3 זאת אני../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

איזה ציור מאזניפ

Shaaaki

New member
למה שתגידי חבל??

על שמת עוד רוצח? או חבל שהוא מת רק היום?

למעלה