היום בתפוז

היום בתפוז

היום ב-19:00 תוכלו לצפות live בהופעה של דודו טסה- בלעדי לגולשי תפוז אנשים. ההופעה תשודר ב- blogtv ישירות מאולפני "לונה" בת"א. שווה לראות. הערב ב-22:30, מיד לאחר הפרק היומי של פרוייקט Y2 יתארח יורם לווינשטיין, המורה למשחק של החבר'ה כאן ב- blogtv. מיד לאחר התוכנית "עסק משפחתי" בערוץ 2, יתארח בפורום "עסק משפחתי" מר חזי ביליק - מהנדס מים, שיענה לשאלותיכם בנושא חיסכון במים. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל"ש לגבי הגמר של המירוץ 407

מכיוון שאתם סוחבים את זה יותר מדי והבנתי שאתם מתקשים למצוא יום אחד ושעה אחת שכולכם יכולים לזנק יחד נעשה את זה במתכונת הישנה והפחות מרגשת. הגמר יהיה ביום חמישי הבא אלא אם כן יהיו דברים לא צפויים (מבחינת הזמינות שלי) ברגע האחרון. כל אחד יזנק כרגיל בזמן שנח לו החל משעה 15:00 בצהריים עד למזנק האחרון. לפי מה שידוע לי כרגע ביום חמישי הבא כולם (פרט לפולקלור שידע את המשמרות שלו לשבוע הבא מאוחר יותר) פנויים בשעה זו או אחרת. משימות הגמר לא צפויות להיות ארוכות יותר ופרק זמן של שעה גג אמור להספיק. כדי לפלפל קצת את העניינים אנחנו נכניס בנוסף ל
גם את ה
. פרטים על כך יהיו בהודעה שתעלה לפני תחילת הסיבוב. אשמח לשמוע תגובות מארבעת הפיינאליסטים.

מטר9

New member
אני מקווה

שלא יהיו שינויים פתאומיים (שיקדימו לי את המשמרת, למשל). בינתיים יום חמישי זה בסדר גמור.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מקפיץ

אני צריך רק
מפולקלור ואנחנו מוכנים לגמר הגדול שישאיר את כולם בפה פעור וישכיח את בזיון הגמר במודיעין של רצים לדירה.

למעלה