היום בתפוז

היום בתפוז

הערב ב-20:00 אלון חזן, מנהל העל של מ.ס. אשדוד יענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום כדורגל
ב-21:00 תתקיים התוכנית של הנומרולוגית שרון מור שתייעץ לכם במספרים בנושא זוגיות ואהבה. השידור יתקיים ב- blogtv

G A L 17

New member
לא אוהב + בייי

לא אוהב חורף - חורף=גשם גשם=דשא רטוב דשא רטוב = קשה לשחק כדורגל חוץ מזה שכדורגל חובה לשחק במכנס קצר אז כמעט תמיד אני יוצא עם דלקת ריאות....... ואני נפרד ממכם מחר טיול שנתי

unnicked

New member
גל../images/Emo70.gif תהנה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אתה צודק, לצערי, בקשר לכדורגל, וזה באמת די מבאס... אבל אני אוהבת חורף... שמיכות פוך- אהבת חיי..
חורף זה גשם...גשם זה כיף(חוצמהדשא וכל זה..) בכל אופן, תהנה המון בטיול....אילת,נכון? (גמני רוצה כבר טיול שנתי!
) לילה טוב..

G A L 17

New member
צפון....

ג'ילבון ,חמי טבריה , באניס, כל האזור הזה... והאמת זה המשפט הכי חרוש בעולם אבל - חורף ושמיכת פוך זה כיף שיש עם מי להתכרבל....... לי כרגע אין אז לא כיף :( וואי אני מת חזרתי מריצת 5 ק"מ הלכתי להכין תיק ולהישפך למיטה בתקווה שנצליח להתעורר מחר לילה טוב ותודה

unnicked

New member
נזכרתי פתאום..../images/Emo15.gif

בתגובה שלך להודעה שלי, ושכחתי ששכחתי להגיב...עזוב, אני מתוסבכת היום... בקיצור "חורף ושמיכת פוך זה כיף שיש עם מי להתכרבל......." זה אמנם באמת משפט נדוש...ומאוד נכון...אבל אני עדיין מאוד אוהבת חורף ושמיכות פוך ושוקו חם
למרות שאין לי עם מי להתכרבל...אז זהו, הוצאתי את זה...ואתם באמת לא רוצים לדעת למה נזכרתי פתאום... לילה טוב לכולם

LillipooT

New member
%$#)^*&$% ../images/Emo60.gif

אני ממש עצבנית!!! אין לי אפילו כח להסביר פשוט נימאס לי לעבוד!! חזרתי אתמול מהעבודה באחת בלילה כי ההסעות איחרו כי החברה הזאת פשוט לא אחראית!! וקמתי בחמש בבוקר!! ועמדתי 8 שעות בשיא החום באמצע שום מקום עם חולצה לבנה מקופתרת וג'קט סופר מחמם אדום ובא לי למות!!!! אני גם לא מצליחה לכתוב בפורום כבר כמה ימים כי זה כותב לי רק באנגלית ולא מסכים שאני אכתוב בעיברית וגם ככה יש לי שתי שניות לכתוב פה וזה לא נותן לי!! אז אני כותבת איפשהו ומעתיקה.. אני מניחה שזה יעזור :] בכל מיקרה.. צריך להחיות את הפורום! אז תישתדלו לכתוב.. להראות נוכחות.. כי אני נמצאת בכמה ימים קשים של התמוטטות עצבים! ויש לי כל כך הרבה דברים לעשות.. חברה שלי מתגייסת ורבתי עם חברה אחרת ואפילו לא הספקתי להתקשר אליה! אני לא מספיקה כלוםםםםםםםםם אפילו לא הספקתי לאחל לגל טיול נעים
טוב, אני מתנצלת.. אבל הייתי חייבת לקטר. אני עייפה, אני שונאת את העבודה הזאת ובא לי למות כי מחר אני חוזרת לשם!

ווי ../images/Emo23.gif יו

לא לדאוג הפורום יחיה
מה זאת העבודה הזאת שאת כ''כ סובלת? תתפטרי!לא שווה לסבול כ'כ' בשביל כסף.. תרגישי טוב הני

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

במה את עובדת? ובאמת, אם את כל כך שונאת את העבודה הזו (כולם שונאים לעבוד. אבל עד כדי כך..), פשוט תחפשי אחת אחרת.. אני בטוחה שתמצאי
והימים הרעים האלה עוברים, באמת

unnicked

New member
לי...../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

יהיה בסדר מותק
אני מבטיחה!... קבלי
ואני מקווה שזה יעזור קצת.... יומטוב לך...ולכולם... ובלי שום קשר...היינו היום ביום חיילות...היה ממש מדהים...אני רוצה להתגייס....אני אוהבת צבא...או שלא, לא יודעת
...אבל אני כבר רוצה להתגייס!
אהה..ועוד משהו שלא קשור לכלום... אתמול פגשתי מישהו שלמד איתי פעם אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותו...ופתאום קלטתי- הוא ממש דומה לדוסון...בעונה האחרונה..זה היה ממש משעשע לראות אותו..ואמרתי לעצמי "יווו..הוא נראה לי ממש דומה למישהו, אבל למי?" ואז קלטתי- דוסון
בקיצור הוא נראה ממש טוב (הוא לא נראה ככה כשהכרתי אותו...הוא בהחלט השתנה לטובה....
) וזהו...
יומצויין לכולם!

Dawson girl

New member
יו! מי זה??. ../images/Emo3.gif

וגם לי היה כיף ביום חילות
למרות שזה לא רלוונטי

G A L 17

New member
אני התבאסתי מהצבא....

הם כל כך חייבים לטרטר אנשים........ אם זה לבוא למבחנים בת"א בשביל שטויות של 10 דקות אם זה בשביל להוציא לי את כל המיץ בשביל חתימה מסריחה על הספ"ט (ספורטאי מצטיין) אן זה בשביל זה שאני קורע תתחת בגיבוש ואחרי שסוף סוף אני עובר אני נאלץ לחתום ויתור - לא יכלו להגיד על זה לפני? צבא זה גוף לא יעיל וחבל......... אהה וחזרתי מהטיול כל כך נהנתי....... הייתי מעלה תמונות אבל הם מעל 250 קיי באסה.......

unnicked

New member
באמת חבל, אבל לא נורא../images/Emo15.gif

שמחה שנהנת בטיול....אני כ"כ אוהבת את הצפון

Dawson girl

New member
אני לשם שינוי לא התבאסתי ממנו ../images/Emo3.gif

אתמול נסעתי ללשכת גיוס בחיפה להגיש בקשת התנדבות.. אז מילאתי טפסים ושלחו אותי לפסיכוטכני (אחרי שבהתחלה אמרו לי לחזור ביום אחר!! אחרי שנסעתי 50 דקות מכרמיאל!!), וסידרתי את כל העניינים ואני בדרך לפרופיל 30, וכיף

LillipooT

New member
תודה בובות! ../images/Emo60.gif

אני עובדת כדיילת בטרמינל החדש.. לא במטוס או משוה.. אני עומדת בכניסות לתחום שדה התעופה ומכוונת אנשים. וזה סיוט!! אבל אתמול עבדתי משמרת ערב, שזה משלוש עד 11 בלילה.. ולא היה חם והייתי עם אנשים נחמדים אז היה יותר טוב... בכל מיקרה, אמא סידרה שאני לא אעבוד היום אז יש לי יומיים חופש.. ונראה מה יקרה שבוע הבא! ובקשר לצבא - הצבא אדיוט!!!

למעלה