היום בתפוז

היום בתפוז

הערב ב-20:00 אלון חזן, מנהל העל של מ.ס. אשדוד יענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום כדורגל
ב-21:00 תתקיים התוכנית של הנומרולוגית שרון מור שתייעץ לכם במספרים בנושא זוגיות ואהבה. השידור יתקיים ב- blogtv

F o l k l o r e

New member
נצל"ש - ANTM 306

ברוך שפטרנו מעונשו של זה. שמחתי שקסי לא עפה, למרות שכיוונו אותנו אליה בחובבניות רוב הפרק. לקלי הגיע לעוף כבר כמה פרקים. הרבה לפני קריסטי או ליה לדעתי. אני מקווה שבפרק הבא ניפטר מאן הכונפית. לא עושה רושם שממשיכים להתעסק בבולמיה-לייט של קסי, מה שמשמח אותי כי אני אוהב אותה. אני עדיין בעד יהיה ונוראל.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif מעלי וגם כאן

מסכים. אמנם היא מצחיקה אותי מאוד לפעמים, אבל הגיע זמנה של קלי. כבר מהפרקים הראשונים היא על הגבול ותמיד ניצלת. הייתי רוצה לראות את אן נשארת, לא בגלל שאני אוהב אותה (להיפך), אלא בגלל שהיא ואיווה ביחד זה שילוב מנצח שעושה את הסדרה מה שהיא. בלעדיהן זה סתם בית משעמם עם בנות שלא עושות כלום. גו קאסי!

Guy K

New member
מצטרף!

מקווה שיש לכם מקום לעוד חולה ריאליטי
קלי משעממת כל כך. היא כל כך מתוסבכת עם המוצא השחור שלה ומנסה להיות לבנה, שזה פשוט עצוב. קאסי משעממת אותי. אמאנדה מעצבנת נורא, ואם לא אווה ואן אני לא חושב שהייתי ממשיך לצפות. אגב, זה רק אני או שיש עוד מישהו שחושב שאן לא ממש סטרייטית?

Guy K

New member
סליחה ../images/Emo39.gif

לקח לי קצת זמן להבין את צורת הכתיבה כאן. אשתדל לא לעשות פאדיחות

../images/Emo58.gif פרק 6

ראיתי אותו לפני כמה ימים... היה פרק טוב,אהבתי את הריב בין קסי לאן. אני מת על ניקול,אמנדה פשוט מדהימה ! חבל לי שקלי הלכה אבל נו טוב באמת זה נראה שלפה שלה יש חיים משל עצמו והוא מחליט מה לעשות.. אני אומר לכם בתחרות צריך לשמור על פרופיל נמוך:אמנדה ניקול ונוראל שולטות! טיקראה ? מה את עושה שם לעזאזל??? בכל אופן תוכנית מעולה. מאאאאאאאת כבר לרואת את הפרק הבא.

Boran

New member
Spoiler

I agree. Ahrei leah vd jenipher, cassy hi ha favoritit ha yehida shd nishara li she ani mamash ohev

maya567

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif 30/11/2004

קניתי כרטיס טיסה! אני נוחתת בצ'ילה, והתאריך חזרה הוא ב-30/05/05 מניו יורק (כן, מניו יורק!) יום לפני היומולדת שלי
עוד ארבעה שבועות מהיום!

|אוכל את ליבי בכפית|

רגע שאני אבין את נוסעת מ 30/11/2004 עד ל30/05/05 ?? תהני... מקנא בך עד מוות ...

Sole Survivor

New member
וואי איזה כיף לך

חצי שנה של חופש וטיולים.... תהני ואיזה כיף לך שאת תהיי בניויורק בסוף...תקנחי עם הדובדבן שבקצפת כמה זמן תהיי בניויורק?

maya567

New member
תלוי כמה כסף ישאר לי ../images/Emo3.gif

הרי שבוע במנהטן זה כמו חודש בדרום אמריקה... אני מקווה להיות מינימום שבועיים. אם יש למישהו המלצה על איזו אכסניה נחמדה, או לחילופין איזה קרוב משפחה שמעוניין לארח
וכן תומר, אני טסה לחצי שנה - יכול להיות שאני אחזור מוקדם יותר, ויוכל להיות שאני אחזור מאוחר יותר. הכל תלוי במצב הפיננסי ובמצב ההסתגלותי שלי. ותודה לכל השאר, אני גם אתגעגע ואני מבטיחה לנסות לכתוב מדי פעם בפורום - אם לא על הישרדות, אז לפחות על מעללי

Yaki J

New member
איזה כיף לך.... (החלק הצפון אמריקאי

בכל אופן, טרקים וכאלו זה לא בשבילי).

Sole Survivor

New member
אם את רוצה מלון

זול בניויורק אז תפני אליי במסרים כי יש לי מלון זול לא קרוב משפחה אבל מלון זול

adi007

New member
וואי מאיה!!

תהני ותקני לנו מתנות!!! :) חצי שנה???? חצי שנה בלי ההערות המתוחכמות של מאיה??? :((((

ואייי... תהני!!../images/Emo13.gif

אני בטוח אתגעגע...
תעשי חיים גם בשבילי, ואל תשכחי אותנו

למעלה