היום בתפוז

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

Ma E

New member
אנג'לינה עכשיו במצרים זה נכון!?

אז אולי נעשה מפגש פורום ונלך לבקר אותה?!
היא כזה קרוווווווווווווווווווווווווווווווווב אני מרגישה אותה כמעטטטטטטטט

gina 1

New member
היא הייתה פעם בארץ?

אולי נארגן פגישה איתה?יכול להיות נחמד....

dilan angel

New member
כן בדיוק,חחח

בואו נתקשר למנג'ר שלה...נגיד לו שבא לנו להיפגש איתה...זה רק חצי שעה טיסה...לא ביג די.. בדיוק. היא תבוא לבקר אותנו , 8 מעריצים בלחץץץץ.....חחחחחח
נשבעת לכם! אם זה היה חופש גדול הייתי בכיף מארגנת לכולנו נסיעה למצריים!! תחשבו איזה סבבה זה ללכת לסט צילומים שם...ואאייי חלום... ולונה,מרוב שהיא חולה על ילדים קטנים נתן לה לשמור על ליטל מדוקס...חח

קיטיקט

New member
אין לה מנג'ר..אנג'י שלנו עצמאית../images/Emo8.gif

נשמע כמו חלום יפה..אבל היא אמרה שהיא תרצה לבקר בעזה אז ככה היא תהיה קרובה יותר.

dilan angel

New member
וואלה נזכרתי....אין לה מנג'ר...

ולמה דווקא לעזה?!!!!! אוףףףףףףף... זה יוצא רק נגדנו רק שתדעו..בלאט

קיטיקט

New member
מה לעשות...היא רוצה לבקר את הפליטים

שם.איזו עוד סיבה יש לה לבוא לכאן?

dilan angel

New member
לקבל ביס מדודו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

אמממממ אמממממממממממממממממממ אמממ אמאממממממממ אממממממ ~כעבור שעות של חשיבה~ מה בעצם מיוחד במדינה הזאת?! בעעעעעעע כלום! הא-! נזכרתי...היא נוצריה...והיא יכולה ללכת למקום הזה הקדוש(רגע נוסף של בורות יתר) כמו שוויטני יוסטון הלכה...פשוט לטבול ת'צמה...בלה בלה בלה...מים קדושים אוי אוי אוי..
מה לעזעזל היה לה לעשות פה?

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח עלק נשיכה מדודו
היה רוצהההה הוא ינשך אותה נדמה לי היא תנשך בחזרה

¥EleVatioN¥

New member
הרבה יותר מ8!!!../images/Emo129.gif

חוצמזה היא צריכה לבוא לעזה! ואיייי איזה אדיר חחחחחחחחחחחחחחחח אני בטוחה שלונע תהיה הראשונה שתרוץ אל מדוקס![

ענבר1

New member
היייייייייייי אני גם באה!!!!!!

ואני מוכנה להתחפש לערביה בשבילה אולי היא "תעזור" לי

gina 1

New member
בעעעעעע

גם אנג'י שלנו בצד של הפלישתינים:( בלעכס...

¥EleVatioN¥

New member
המממ../images/Emo129.gif

לאדעת אם היא לוקחת צד ככה פשוט הם מסכנים תגידי שלא והם לא כולם טרוריסטים היא עוזרת לכל הפליטים והעניים וזה הם
לא נדמה לי שיש לה איזו דעה בנושא הישראלי פלסטיני וזה

לונה..

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

איזה גנובה, את לא מבינה שעד אז הוא כבר יגדל!!!!!!! חחח חוץ מזה שכשאני אראה את אמא שלו אני בכלל אתעלף, אז לרוץ אליה אני בקושי אוכל.. חח אורלייייייי אני מתה עלייך!

למעלה