היום בתפוז

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

exit_from_here

New member
../images/Emo32.gifרוק ישראלי מחלק כרטיסים!!!

ביום שלישי ייגמר ביצפר,ואולי אחד ממכם שיירשם להגרלת כרטיסים לג'ירפות גם יזכה באותו הערב לראות אותם עם חבר/ה! כי פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים זוגיים להופעה של הג'ירפות בBבאר שדרות! כולם מוזמנים

icודליה

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo93.gif

היום יש לי מבחן ענקי בחשבון ואם אתם תוהים למה לא הייתי אונליין אז זה כי ישבתי עם בת דודה שלי, היא לא חזרה איתי על החומר, היא לימדה אותו. כן כן, בשבילי זה חומר חדש. למה? כי כל מה שאני עושה בשיעור מ"מ מסתכם בלעמוד בתור למורה ולמצוא את עצמי ליד הדלת כל פעם מחדש. והיא לא מוכנה להסביר, לי בכולופן. לא משלמים לה על זה?!
יש לי איזה בוקריפורט שאני צריכה למצוא לו ספר, אתמול ניסיתי לקרוא כשאני כבר ישנה, או פשוט תוך כדי זה אבל זה לא ממש עבד... אז להלן האפשרויות שלי: -לבקש ממישהי שתספר לי בקצרה על הספר שהיא עשתה -להתלונן על איזושהי מחלה/כאב במהלך הלימודים ולהשתחרר
-לעשות פרצופים למורה שימו לב, האפשרויות מחולקות לפי רמת ההצלחה שלהם. לעשות פרצופים למורה לא נראה לי ילך לי, כי זה מה שעשיתי בשיעור הקודם. למרות שהוא היה די נחמד אלי, אני לא סומכת שזה יקרה שוב. אנשים! זה עולם קטן. פשוט פיצי. פיצפון. אני לא בטוחה שכדאי שאני אפרט אבל רק רציתי שתדעו שהעולם הזה קטן מאוד מאוד. לאב יו אול. האב א נייס דאיי.

mE and Me

New member
קיי... אני אמור להגיב על זה, רייט?

מתמטיקה זה אחד המקצועות היותר חשובים שלומדים בבצפר (אם לא ההכי חשוב). לכן אם יש לך בעיה במתמטיקה, לא רק שזה יפריע לך השנה, אלא ידפוק לך את הציונים ואת הממוצע למשך שארית החטיבה/תיכון, וכמובן שזה גם יפריע לך במקצועות ריאליים כמו פיזיקה, כלכלה (לא ריאלי), מכטרוניקה ואולי גם כימיה (לא בטוח). ככה שלהשקיע במתמטיקה משתלם מאוד אח"כ... בכל בעייה שתהיה לך במתמטיקה, את מוזמנת לפנות אלינו (אייסי שלי: 232325174).
האפשרות הראשונה נשמעת אמנם מפתה, אבל זה לא תמיד עוזר, כי לפעמים את מפספסת איזה קטע מרכזי בספר (בגלל שלא קראת אותו), ואז זה נהיה ברור שזאת העתקה. האפשרות השנייה נראית לי הכי טובה. אבל בכל מקרה תזכרי שבוקריפורט זה בד"כ רק 5%-10% מהציון, אז לא נורא אם לא תעשי בכלל (לא מומלץ, אבל לפעמים מתבקש).

icודליה

New member
../images/Emo110.gifתודה על התגובה ../images/Emo9.gif

אני יודעת...כנראה תמיד תהיה לי את הבעיה הזו, לפעמים אני חושבת שמשו דפוק אצלי. אבל לפעמים אני פשוט מרגישה שלמורה בכלל לא אכפת ממני... וזה ממש מדכא את כל החשק להתחיל ולעשות משו...אז הפעם לא היתה לי ברירה, ולמדתי בלחץ...נושא אחד (שברים בתבניות מספר) לא הלך לי, אז גם לא ידעתי את זה למבחן. אחרי המבחן ראיתי את המורה והיא שאלה אותי איך היה לי המבחן אז אמרתי לה בקרירות (פעם ראשונה מתחילת השנה שהיא מתייחסת אלי..): "לא רע בהתחשב שאת כל החומר למבחן למדתי אתמול". יודעים איך היא הגיבה? חייכה חיוך גדול ועלוב כאחד. ביצ'.
בסוף המורה שכח מהבוקריפורט... ואני, כמו איזה אהבלה נשארתי חצי לילה כשאני ישנה ומתעוררת לקרוא כמה שורות....בסוף נרדמתי עם הספר בין הידיים... 2 שיעורים ראשונים, מדעים, המורה תמיד שמה
שאני נרדמת-חולה או שאני 'נמרחת על השולחן' (ציטוט של גברת יעל בעצמה)

mE and Me

New member
'בקשה... ../images/Emo8.gif

בערך לשלושת-רבעי מהאנשים שדיברתי איתם הייתה מורה דפוקה למת'... ובאמת רוב המורות זה ככה. אבל מה לעשות ש"את הבגרות שלהן הן כבר עשו" (ציטוט של מורה ביצ'ית ועצבנית) וזה לא ממש מעניין אותן אם את יודעת מת' או לא... זה עצוב, אבל רוב המורות זה ככה. אבל עדיין, את צריכה לקחת אחריות וללמוד מת' ברמה טובה, כי זה באמת המקצוע הכי חשוב שיש. האחריות לכך זאת תצליחי היא שלך, ולא של אף אחד אחר. זה לא כמו ביסודי שהמורה אחראית על כשלון התלמידים, כאן כל אחד צריך לדאוג לעצמו. ואגב, שברים בתבניות מס' זה אחד הנושאים הקלים ביותר, אבל מכיוון שבמת' כל החומר נבנה ע"פ חומר קודם את חייבת להשלים את זה כי בעתיד זה יהיה דבר שתצטרכי לעשות מלא פעמים (כמו חיבור שלומדים בכתה א', אבל גם בדוקטורטים משתמשים בו)... וכמובן שאם את צריכה עזרה: ICQ# - 232325174 פורום לימודים וש.ב.
באסה הא? לקח: לא משתלם להפסיד שעות שינה בשביל מבחן

נעמה1991

New member
חחח

המורה שלנו לאנגלית סיפרה לנו ש.... אתם מכירים את הספר רובינזון קרוזו? בקיצור יש אחד בשם ששת אבל באנגלית שישי(אין לי כוח לכתוב באנגלית) וילדה אחת עשתה יומן קריאה והיא כתבה ששת והמורה מזה צעקה עליה... חחחח היה צחוקים... נעמה

rAmikube

New member
*אהם אהם*../images/Emo168.gif

מתמטיקה - המקצוע הכי חשוב. כדאי מאוד ללמוד טוב מתמטיקה בכיתות נמוכות כי זה בחוזר בקטנה בכיתות גבוהות יותר. אחר כך, אתם מחולקים ליח"ל ש-5 זה הכי טוב, אבל לא הייתי ממליץ למי שמתקשה. דבר שני, היות ואני -יותר גדול- ויודע קצת יותר מתמטיקה (אך קצת שונא... אבל מעדיף ריאלי רגיל), תוכלי לשאול אותי בסכום פעוט. כל מה שצריך לעשות זה לקחת 6 בולים -5$...
חחחח נ.ב- מה קרה לאוניד?..תרשום קצת נוסח משפטי כזה של עורכי דין. זה מעניין לקרוא את זה ולהוסיף שטויות...

mE and Me

New member
צודק. מה דעתך להמסיך את שירות

המידע המשפטי לאזרח הפורום (תקנון הפורום ורשימת כל החוקים שניסחנו בינתיים). עד עכשיו יש לנו את תקנון הפורום (+ תיקון 1) ואת חוק העברת תשלומים לחשבון פורום.

../images/Emo45.gif אחת הטעויות הגדולות יותר../images/Emo16.gif

שעשיתי זה שחיכיתי בקשר למתמטיקה. אם בכיתה ז' הייתי מתחילת השנה לוקח שיעורים פרטיים (אין שום סיכוי ללמוד טוב רק בבי"ס, אין מה לעשות.) זה היה משנה לי לגמריי את כיתה ז', ח' וגם את השנה. לכן, כל הפסד חומר במתמטיקה רק מפריע, וזה מצטבר. בנוסף לכך, אם לא יודעים דבר אחד יהיה לך קשה גם בדבר הבא- כי הם קשורים אחד לשני. בקשר לבוק ריפורט: "משפחתי וחיות אחרות"
.
ניר

rAmikube

New member
אוי..כמה נחמד

לשמוע : "רמי, אתה כל כךךךך צודק!" חחח...סתם

green beetle

New member
חחח אוי השיטת פרמידה הזאת..

זו רק אני או שבתפוז כמעט ולא רואים ת'הודעות האלו?!?! בכל מקרה מתמ' זה לא הכי חשוב אם היא תרצה לעשות משהו הומני ולא ראלי...ובכלל 3 יחידות מתמ' זה בסדר את זה הרוב עושים..(אני אומנם ב-4 אבל לא יודעת כלום ומחר אמור להיות לי מבחן אבל אני אהיה חולה ולא ארגיש טוב בבוקר כך שאני לא אעשה אותו כי אני לא יודעת כלום בטריגו ובבעיות קיצון עם כל מיני שטויות שהמורה כמעט ולא לימד בכיתה, ולמי בכלל יש כוח ללמוד מתמ' עכשיו יש לי עוד שבוע מתכונת במשפטים שזה חומר של שנה וחצי והציון שם קצת יותר חשוב לי מהציון במתמ'... הבכל מקרה מתמ' ברמה של 3 יחידות זה בסדר,ואת זה הרוב עושים ומתמ' זה מקצוע חשוב בדיוק כמו שתנ"ך ולשון חשוב... זאת דעתי..

XXX HEART

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מ"מ זה מקצוע ממש ממש ממש ממש חשוב! לפחות אני יודעת שהצלחת במבחן...החיוך אומר ה-כ-ל-.
אני שונאת לכתוב בוק ריפורט,אבל מזל,מזל,שאני באחרונים ברשימה,שזה אומר שהמורה בקושי מגיעה לבדוק את הבוקריפורט.
באמת עולם קטןןןןן.(לא כל יום פוגשים את אמנון ברחובב..בטח אל כשהוא גר בקדומים.לאא.)

icודליה

New member
../images/Emo110.gifזה לא אומר שהצלחתי

עשיתי למשל מבחן השלמה במ"מ והלך לי ממש מעולה והיתה לי הרגשה שהציון הכי נמוך שאני אוכל לקבל זה 80 אבל קיבלתי 61..

למעלה