היום בתפוז...

היום בתפוז...

דן תורן, מעמודי התווך של הרוק הישראלי מגיע היום ב-19:00 לאירוח בפורום רוק ישראלי. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live ולהשאיר שאלותיכם.
היום מתחיל חידון בוסה נובה בפורום מוזיקה ברזילאית, לרגל צאת האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית". מידי יום במשך שלושת השבועות הקרובים תתפרסם חידה ואחד מכם יוכל לזכות בדיסק.... לחידה היומית
מדונה ובריטני ספירס יורדות השבוע מהמקום הראשון בקופסא ודיידו חוזרת לשלוט ביד רמה במצעד התפוזי. אתם הכנסתם את רדיוהד היישר למקום השני, ואת אלכס פארקס, ה"נינט" של בריטניה- למקום ה-14. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו ואולי תזכו גם בסינגל החדש של הפט שופ בויז!

מורן 1986

New member
../images/Emo88.gifמנצל"שת../images/Emo9.gif

טוב אני רואה
שבלעידיי הפורום ממש יבש
(ילדה מחמיאה לעצמה....
)
אבל ת'אמת
, אחי הגדול
חזר מהצבא בשישי שבת
ולא
היה לי את המחשב
הייתי בטוחה
שכשאני אחזור יהיו כאן עוד שרשורים ..
...
לפחות לא
הפסדתי כלום
אז אני אפתח בשרשור חדש
מן הסתם
זה יהיה
אזזזזזזזזזזז שבוע חדש התחיל
מה אתם הולכים לעשות בו
מה אתם מתכננים לעשות בו
שבוע טוב
לכולם
ממורן

מורן 1986

New member
ואני הראשונה שעונה לעצמי

וואלה אני משועממת .
..
טוב השבוע התחיל לא
טוב
כי היום
אני לא
מרגישה טוב
ונשארתי בבית
השבוע הולך להיות לא
טוב
כי מחר
יש לי אסיפת הורים
וזה הולך להיות ממש גרוע
....
אבל ביום שלישי
יש נקודת אור
-(אם אני אשאר בחיים
אחרי האסיפת הורים
) כי אני הולכת לקניון הבאר בראשון
- שי גבסו
ושירי מימיון
מופיעים שם
(אני אמנם לא
סובלת את שירי
אבל העיקר ששי יהיה שם
)
חבל שלמוקי אין הופעה קרובה
בא לי גם לראות אותו
לימי רביעי וחמישי
אין
לי עדיין תכניות
..... אני בטח אתנחל אצל שרון
ביום שישי
אני מתכוונת ללכת אחרי הבית ספר
(אני מסיימת ב-11 בבוקר
) לאלנבי בת"א
ולא
לחזור הביתה לארוחת צהריים
כי רבתי עם אבא שלי
ו.............. זהו בניתיים
מה אתכם
יש כאן למישהו אסיפת הורים השבוע

עכשיו תורי

אז ככה- מחר אין לי לימודים כי לוקחים אותנו להצגה ואני באה ב-9 !!! איזה כיף! בערב יש לי אסיפת הורים- מקווה שאני אעבור את זה בשלום!!! יום שלישי- אני מתכוונת לסוע להופעה של שיר גבסו ושירי מימון (עם מורן כמובן) .. רביעי אני צריכה ללמוד למבחן בג"ג שיש לי ביום חמישי וביום חמישי מורן תבוא איתי לקניון ולעוד כמה מקומות.. (נכון מורן???) ובהיום שישי אם לא ירד גשם אז אני ומורן נלך לאלנבי........ וזהו.......... מה איתכם?

סיונול

New member
אני חברותית בדרך כלל,שאנשים לא

מספרים לי תדברים הכי לא מעניינים בעולם... ועוד עם מלא אייקונים קופצים ומעצבנים..! בעעעעעעעע

טוב שיהיה...

בכל זאת לא מעניין אותך אז אל תגיבי אבל אני בטוחה שלא היה לה נעים לקרוא ת'תגובה שלך... תחשבי על זה!

סיונול

New member
חשבתי.. חשבתי עוד קצת והחלטתי

שגם לי לא היה נעים לקרוא תהודעה הלא מעניינת.. בקטנה נראה לי שהן יתגברו. וילמדו להבא זה הכי חשוב שילמדוווווווווווווווווווווו

The Macker Girl

New member
נינט, שירי וגבסו?

בתשלום???
הם מופיעים אצלנו בבי"ס במסיבת חנוכה (ולחשוב ששנה שעברה הביאו את מוקי. אוי, ההתדרדרות!). עוד סיבה לא לבוא לשם... ושלא תבינו לא נכון, אני אחת שאוהבת מוזיקה ונהנתי מאוד לראות את "כוכב נולד", אבל מה שעשו מהשלושה האלה זה כבר סיפור מטורף לחלוטין...

זה אותו דבר כמו מוש בן ארי ב110

שקל
(בהמשך לשיחתנו מוקדם יותר). ע-ס-ק-נ-ו-ת מסכנה ייבשתי אותך מחוץ לאוטו אה???

מהההה???

יש לך את השל הכי מגניב בארץץץץץץץץץץ ובג'מייקה!!! איך היה לך קר??? זה ממש עטף אותך!

למעלה