היום בתפוז...

היום בתפוז...

דן תורן, מעמודי התווך של הרוק הישראלי מגיע היום ב-19:00 לאירוח בפורום רוק ישראלי. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live ולהשאיר שאלותיכם.
היום מתחיל חידון בוסה נובה בפורום מוזיקה ברזילאית, לרגל צאת האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית". מידי יום במשך שלושת השבועות הקרובים תתפרסם חידה ואחד מכם יוכל לזכות בדיסק.... לחידה היומית
מדונה ובריטני ספירס יורדות השבוע מהמקום הראשון בקופסא ודיידו חוזרת לשלוט ביד רמה במצעד התפוזי. אתם הכנסתם את רדיוהד היישר למקום השני, ואת אלכס פארקס, ה"נינט" של בריטניה- למקום ה-14. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו ואולי תזכו גם בסינגל החדש של הפט שופ בויז!

משהו משעשע

חלקכם בוודאי זוכרים את עוז. למי שלא מכיר, זה חבר טוב שלי שנכנס לפה כמה פעמים.. איש טוב, ראפר מטורף שהקים להקה והאמת, הולך להם ממש טוב. ואיזה שיר אתם חושבים שהם שמים בדיסק השני שלהם?? כן כן, גרסת cover ל-OWIS... לא ברור? מסתבר שהזמרת של הלהקה גם מעריצה כבדה של הקורס.. ואיך אפשר להתנגד לבחורה יפה שמבקשת יפה..

כמה נחמד! ואתה תשיג לנו את זה נכון?

מי הוא אותו עוז? באיזה כינוי הוא נכנס לכאן? למה הזמרת לא בפורום?

AndreaCorr ©

New member
עוז הוא חבר של ניר

לא זוכרת את הכינוי שלו האמת, אבל הוא בא איתו למפגש שהיה לנו

מנצל"שת:

לפני זמן קצר היה פה שרשור שהתחיל מישהו שקרא לעצמו "לחיצה אחת" או משהו כזה.. והוא שם את האתר ההוא.. ואני לא זוכרת מי מכאן הזהיר שלא להכנס לזה שאלתי: מה יש שם שכ"כ לא כדאי ללחוץ על זה? אני שואלת כי המנוול שם את הדבר הזה גם בפורום של בני המושבים תודה רבה לילה טוב לכל:)

m L m

New member
לרוב זה אתרים

שמרוויחים משהו מזה שאת נכנסת לאתר שלהם.... אני לא כ"כ מבינה בזה. אבל אל תכנסי לאתר!

p i n g o

New member
נכון, אבל זה לא החשש היחידי

יש כאלה שגם משתילים לכם "עוגייה" בדפדפן שעוקבת אחרי כל מה שאתם עושים באינטרנט... שלא נדבר על וירוסים למיניהם שניר הזכיר..

p i n g o

New member
חחחח

תסתכל על המצב המשפחתי שלך בכרטיסישי... חשבתי קרה משהו שלא סיפרת לנו...

אה, זה..אני כבר בהליכי גירושין

כבר פעם שלישית.. אבל אני מתחתן מחדש כל שבועיים וחצי אז כבר לא טרחתי לשנות את הפרטים.. עוד משהו?

d@r121

New member
הסקס חוזר לתפוז

סמנתה, קארי, מירנדה ושרלוט. ארבעת הפאקאצות הניו-יורקיות חוזרות לעונה אחרונה בהחלט בערוץ 2. עליהם ועל מעשיהם (בעיקר של סמנתה) תוכלו לדסקס בפורום סקס והעיר הגדולה. אתם מוזמנים להכנס

למעלה