היום בתפוז Live

Lu Tze

New member
לא, ביולוגיה זה כיף,

אבל זה תלוי במורה. יש לי מורה שגורמת לגול דוקאט (שאחרי מות זיאל) להיראות כמו בחור חביב ומאוזן בנפשו.

Hologram

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ביולוגיה יותר מדי קל בישבילי,גם פילוסופיה, זה יותר מדי אני-יותר מדי *ניקולי*
אז פיסיקה וכימיה או פיסיקה ומחשבים

Bajoran Preist

New member
../images/Emo2.gif יותר מדי קל?...

תשמחי עליי, אין דבר כזה. לא נולד. את מזכירה לי ילדה מהכיתה שלי שמתעקשת ללמוד חמש יחידות מתמטיקה ומחשבים וכל זה, למרות שהיא בכלל לא בכיוון של זה לאחר-כך, רק כדי להוכיח לעצמה שהיא יכולה... לא יודע, אולי זה לגיטימי, אבל אם לי הייתה אפשרות אחרת, בדיעבד, הייתי בוחר ללמוד דברים הרבה יותר "משה"יים...

Hologram

New member
לא ../images/Emo70.gif, לא לזה התכוונתי

(ובטח התכוונת ל*תסמכי*) לא התכוונתי שזה קל בשבילי,ברור שביולוגיה ופילוסופיה, זה תחומים ענקיים ואין דבר כזה קל מדי(שוב פעם מכריח אותי להצטדק) אבל ביולוגיה ופילוסופיה,אלו יותר מקצועות שאני מזדהה איתם
, הם יותר *אני* מאשר פיסיקה ומחשבים,ויהיה לי הרבה יותר קל ללמוד ביו' מאשר פיסיקה ומחשבים,עובדה
וחוצמיזה אינך יודע מה אני יודעת ומה לא,אז למה סתם לזלזל ככה בי
ואל תשווה אותי לילדה מכיתתך,כי אינך מכיר אותי בכלל

Bajoran Preist

New member
לזה בדיוק התכוננתי ../images/Emo13.gif

ו"אמרתי" רק שזה מזכיר לי אותה... אז אם המקצועות האלה הם *יותר את* ופיסיקה ומחשבים זה *פחות את*, למה את רוצה ללמוד משו שהוא פחות את?..

Hologram

New member
היתי עונה אבל זה לא המקום לכך

ולא נראה לי שזה ימצא חן בעיני המנהלים ושאר חברי הפורום כי זה לא קשור למס"ב וממש לא בא לי שוב פעם לקבל מלא הודעות עצבניות*

Bajoran Preist

New member
טוב, נו...

למרות שאני לא מבין למה עצבים צריכים להוות כל קשר לעניין...

itstzar

New member
לא בדיוק כל האיברים

רק האיברים החיוניים, כמו למשל הלב, תחשוב רגע, קלינגון עם מוח אחד כבר מתוסבך, ואתה רוצה לשים לא עוד אחד? השתגעת

Lu Tze

New member
צודק, ומכיוון שאצל קלינגונים מח הוא

לא איבר חיוני...

Iris Carmon

New member
אין לי מושג מה עובר עלי!!

אני חושבת שהסתכלתי על יותר מדי תמונות של ג'ינה אני מפגרת

Alex20

New member
שמי ווסלי קראשר

שלום שמי ווסלי ובילדותי נפלתי ממעבורת חלל על הראש ומאז אני ילד "מיוחד" אמא שלי היא רופאה !! והיא גם חברתו של הקפטן הקרח של הספינה שלנו ..אבא שלי מת מזמן..אבל החיים בספינה מגניבים כל היום אני מסתובב ומעצבן אנשים עם ההערות הגאוניות של .....רוצים להיות חברים שלי?

TUVIX

New member
אבל אני הצלתי את כל רביע האלפא

מפלישה של הדומיניון :) וגם אני אחריא לשוד הלאטינום הגדול בהיסטוריה ;)

Bajoran Preist

New member
מה זאת אומרת, "לא זוכר" ?? ../images/Emo13.gif

לאיך מורן הציל את רביע אלפא(עונה שישית ח"ע9) אז ככה, בזמן שהדומיניון שלטו על התחנה, הם תכננו לפרק את שדה המוקשים. בשלב מסויים קווארק גילה מפיו של דאמר(שהשתכר) שהם קרובים לעשות את זה. באותו זמן סיסקו תכנן מבצע צבאי לשחרור התחנה, אבל נתקל בקשיים ועיכובים. כה"מחתרת" בתחנה(קווארק, רום, נוג וג'ייק) תכננה איך להעביר לצי-החלל את המסר על כך שהדומיניון קרוב לפרוק שדה המוקשים- התגלה שמורן נוסע להביא לאמא שלו מתנת יומהולדת. הם שכנעו אותו לקחת איתו מסר לסטאר-פליט. בזכות המסר הזה המבצע יצא לדרך מוקדם מהמתוכנן, והדפאיינט הצליחה לעשות דרכה אל תוך חור התולעת ושם סיסקו שכנע את הנביאים לתת יד ולמנוע מכוחות הדומיניון לעבור. משמע- תיאורטית, ללא מורן- רביע אלפא היה נופל לידי הדומיניון.

TUVIX

New member
גם את ליטה ג'ייק ורום ואודו לא כלכך

כי הוא היה "עסוק" עם הצ'יינג'לינג הנקבה.

למעלה