היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

יוסי פינקלשטיין, עו"ס, מגשר, יועץ זוגי, ובעצמו חלק ממשפחה מורכבת, מתארח היום בפורום משפחות מורכבות בין השעות 21:00 ל-23:00 ויענה על שאלות הקהל. אתם מוזמנים!!!

reformy

New member
שלום שמי זיאל

ואני ממשפחה מורכבת. אבי במשך שנים התעמר, התעלל, אנס, והיה אחראי לרצח של מליונים מבני מינה של אימי. אני מתקשה למצוא את מקומי בעולמו או בעולמה. מה עלי לעשות?

Bajoran Preist

New member
שלום שמי אלכסנדר

אבא שלי הוא קלינגוני שגודל ע"י בני אדם, ואחרי זה הצטרף לסטאר-פליט, ואמא שלי היא בת אדם, אבל היא מתה. את ילדותי העברתי אצל הוריו המאמצים של אבא שלי, והתקשתי בגלל שאני חצי קלינגוני. בשלב מאוחר יותר עברתי לגור עם אבא שלי בספינת החלל שלו, וזה רק הסתבך מאז. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

itstzar

New member
אתה יותר מתוסבך ממה שאתה חושב :)

אלכסנדר הוא שלושת רבעי קלינגון, אמא שלו היא חצי קלינגונית, חצי בת אדם

Iris Carmon

New member
לפי מה שאתה אומר הוא חצי קלינגון

רבע קלינגון ורבע בן אדם מצד האב ורבע קלינגון ורבע בן אדם מצד האם

itstzar

New member
איך בדיוק חישבת את זה?

וורף הוא קלינגון בכל רמ"ח (או כמה שיש לקלינגונים) אבריו, ואילו קיילר (או איך שלא אומרים K'Ehleyr ) היא חצי בת אדם חצי קלינגונית, מה שעושה את אלכסנדר שלושה רבעים קלינגון ורבע בן אדם, simple math

Bajoran Preist

New member
אז רגע...

יכולים לתקוע להם כדור(או באטלט) בחצי מהמוח, והם ימשיכו לתפקד?

Lu Tze

New member
תיאורטית, גם בנאדם יכול לשרוד

(ולתפקד) אחרי שתקעו לו באטלת' בראש, היו מקרים כאלה (טוב, לא עם באטלת', אבל עם סכינים, מברגים, מוטות ברזל ומכל הבא ליד). כדור מצד שני, הורס בדרך כלל אחוז יותר גבוהה מהמח כשהוא עובר בו. הפעם הראשונה שאני נתקלתי הפרט הידע הזה היה בפרק ב-TNG שכעל וורף נפל גליל כחול (גליל גדול, וגם כבר מן הסתם) והוא היה צריך לעבור ניתוח חדשני וכמו שאמרו ברק הזה: "תיאורטית זאת נראית כמו שיטה טובה, אבל למעשה זה רק פי שניים דברים שיכולים להתקלקל".

Bajoran Preist

New member
כן... אני זוכר את זה ../images/Emo13.gif

נגיד, אין לנו שיעורי שבע מחר שאנחנו יושבים פה ?

Lu Tze

New member
"שיעורי שבע"?

דרך אחרת לומר "לבהות בתומנה של סבן"?

Bajoran Preist

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זה דווקא רעיון טוב !

אבל במקרה שלי, מדובר בשיעור פיסיקה (ידוע גם בשם "שעת אפס") luckily enough- הייתה שביתה עד 9

Lu Tze

New member
אז הייתה שביתה?

היתה לי בגרות מעבדה בביולוגיה. ומחר יש לי מתכונת בביולוגיה. ואז אני אפסיק לעצבן אתכם ולהודיע שיש לי עומס לימודי (לפחות עד לבגרות בביולוגיה).

למעלה