היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

היום ב-16:30 נארח Live בפורום מילואים את הח"כ אבשלום וילן, העומד בראש השדולה למען אנשי מילואים בכנסת. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
הפרסומת שצונזרה בטלוויזיה עכשיו בלעדי בתפוז אנשים. עוד לא ראיתם את הפרסומת המצונזרת ל"קרוקר"? על זה כולם מדברים!

../images/Emo32.gif

פרסומת של תפוז..... אפשר לשים תמונות וכו תשתדלו לשים פה ולא בשירשורים אחרים!!!! עוד שבוע בערך יהיו לי תמונות מהאורווה החדשה!!! ייייייייששששששששששששש..................!!!!!!!!!!!

נכון!

ובייחוד בזמן האחרון שפותחים מלא שירשורים!!!! אני מנצלת הודעות של תפוז ונראה לי שנעשה חוק שרק אותם אפשר לנצל כי הרי אי אפשר למחוק אותן והן מופםיעות בערך פעם ביומיים שלושה וזה נראה לי טוב!..... כל הזמן פותחים הודעות חדשות אוף!

טל.....

את צופה קבועה פה???? כאילו אם כבר יש לך זמן לצפות אז אוליי תעזרי לשקם את הפורום במקום לעמוד בצד??? ופיצ.... הפורום עכשיו באמת בקרשים אבל גם בסדר לא צריך להפריז... יש להגיע לעמק השווה... שבו יהיה מקום גם לשיחות אוף ולשרשורי תמונות לצד דיונים רציניים וקטעי מידע.....

shaililo

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo117.gifניצלוש!!!../images/Emo117.gif../images/Emo28.gif

סוף סוף היה לי שיעור על אוטי, והיה ממש נחמד. חוצמזה שהיא קופצנית, וקטנה נורא שאין במה להחזיק, היא ממש בסדר, והיא עושה באקינג כל חמש שניות בערך... אני חייבת לעבוד על דראסז' איתה, היום קפצנו. עשינו מסלול של 80 (דיי זה נראה כמו איזה מטר מלמטה), עשיתי אותו 3 פעמים. פעם ראשונה הלך חלק אבל הרגשתי שעשיתי גרוע, אני שונאת שזה קורה... ובפעם השניה והשלישית היה בסדר, חוץ מכמה סירובים... והיא גם מפילה המון... בקיצור, היא דיי בסדר! אבל יש לה כמה שריטות... והיא זורקת ת'ראש בטירוףףף.... אני לא יודעת על מי אני אתחרה זה עוד ממש לא ברור, אבל הדרבי עוד שבוע
ואין לי מושג, אם זה יהיה על אוטי או כפיר, כי מזמן לא רכבתי עליה, וזה עוד לא הולך חלק... אוף וגם שיעור הבא נעם אמר שאני יעשה איתה רק דראסז'... נראה ששבוע הבא אני יעשה 4 שיעורים בשבוע, אבל זה לא נורא כי מתחיל חופש!! (יאאאאאיייי
) מי בא לדרבי? (גאד אני הולכת לעשות לעצמי פאדיחות רציניות)...

שששששיייייווווששששש

איזה כיף נראה לי את תסתדרי איתה אבל למה שלא תתחרי על שניהם וברור שאני באה לדרבי אולי מדריכה שלי תתחרה על אזארו אבל לא בטוח! ניצלוש: הייתי היום באורווה והגיע כללללל הציוד חסר עוד איזה אוכף אבל היום הגיעו עוד והגיעו הסמיכות החדשות שהן ממש יפות וכל הג'ל פדים (מהסוג שאני אוהבת!) והראשיות בית החדשות וכל החבלים והמתגים והראשיות החדשות והכל מותאם וזה כיף!.......... לקחנו את כ-ל הסוסים היום למרעה (גנית לידר שיר נופר יעל המדריכה שלי עוד ילדה חדשה ואני!) ורצנו איתם וישבנו בתוך שדה של פרחים והיה מהמם הסוסים מזה מתלהבים מכל הירוק הזה!!!!!! יש קצת עיקוב בעבודה אבל אני מקווה שזה יהיה מוכן בקרוב! :)

Pink Red

New member
לא הכל.....................

עדיין חסר לנו חגורות בטן בשביל לרכב.... אבל לא נורא! זה לא ממש בעיה להשיג! אבל חוץ מזה יש הכל!!!!! והארווה ממש ממש ממש יפה!!!!!!! תאים ממש גדולים ושטויות.................. (סתיו תמונות?!?!??!?)

עוד לא סימתי תפילם

וממה שהבנתי היום בערב (עכשיו!) המשאית באה לשם להביא להם תחגורות וכל מה שהם רוצים אז לא נראה לי שתהיה בעיה..... אני שוחמרת תתמונה האחרונה כשזה יהיה מוכן..... אז ייקח עוד קצת זמן!

איזה יופי בנות!

שי אני ממש שמחה שהחלטת לרכב על אוטי סופסוף! וסתיוי נשמע שאת ממש ממש נהנת מהמקום החדש! גם אצלנו פתחו מעבר למרעה עצום מלא דשא ופרחים זה מה זה מצחיק כי אי אפשר לראות את אלמוג שהוא נכנס פנימה... לי היה היום אימון על דיזל, דרסז'... רציתי את טאורה אבל המדריך שלי טוען שאין מה לעשות עם טאורה בדרסז', עבדנו בהתחלה על לגילד. בהתחלה לגילד במעגל ואחר כך בקו אורך(פעם- להיתיישר,ימינה,להתיישר; להתיישר, ימינה, להתיישר,שמאלה,להתיישר) קיצור שיחקנו עם כל הקטע הזה והיה ממש טוב, דיזל מעדיף ללכת הצידה מאשר ללכת ישר... דפוק... אחר כך עשינו קנטר על היקף המנז' קפיצות כולו, איזה 3 סיבובים בתוכם החלפת כיוון בקנטר, אחר כך עבדנו שבאורך אחד של מנז' דרסז עושים קנטר ימין ובאורן השני קנטר שמאל, אחר כך שבחצי הראשון של האורך של המנז' דרסז' עושים קנטר ימין ובחצי השני עושים קנטר שמאל, אין טרוט בתרגיל הזה, כל המעברים הם קנטר-הליכה. אחרי זה נחנו קצת, שתינו קצת, והורדנו מאיתנו את כל היתושים שחגגו עלינו(בעיקר עלי עם הגופיה המיניאטורית שלי...) המשכנו בתרגיל האחרון והמעודף עלי- פיתולי נחש בקנטר. פשוט קל וכיף. אני עכשיו במשרד של אבא שלי, אין כאן אף אחד.. איזה כיף לגור בקיבוץ, לקחת אופנים וךלהכנס להנהלת חשבונות
פחחחחחחח

shaililo

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif

התחלתי לרכב עליה, אבל אני עדיין לא יודעת מה אני יעשה עם הדרבי! אני לא יודעת אם אני אספיק להתאמן עליה מספיק בשביל תחרות ועוד תחרות כזאת. סתיו החווה נשמעת מעולה! באמת יהיו תחרויות אצלכם שנה הבאה? מגניבבבבבבבבב גם לנו יש חצר ענקית שכל החורף היא ירוקה לגמרייי.... והדשא כל כך גבוה.... בסוף החורף פותחים את החצר וכל הסוסים יוצאים אליה! זה כזה יפה....

dearanita

New member
איפה האורווה הזאת? עושים שם גם

תחרויות אולי? כי מהתיאורים שלכן זה נשמע אחלה מקום...

:)

לדורון אני ממש ממש נהנית מהאורווה החדשה! זה מקום קטן וממש ממש נחמד ורגוע עם ירוק מסביב ורק סוסים...... שזה שינוי מרענן מיריות ונוף של מדבר גם הסוסים מתלהבים נורא..... יהיו אצלינו תחרויות אני משערת שכבר עונה הבאה או יותר נכון מקווה זאת אורווה כרגע עם 7 תאים ו8 חצרות...... אבל ממש עכשיו נמצאים בבניה עוד 10 תאים.... יש שם קפיטריה ומנג' גדול לתחרויות ובעתיד גם מנג' חימום אני מקווה שזה יתקדם מהר..... דורון חחחחחחחח איזה חמןודי אלמוג!!! אני מתארת את זה ומתפוצצת מצחוק..... חחחחח בכלל צחקתי מההועה שלך!.......... מתי מסדרים לך תמחשב?!?!? מה נסגר עם זה?!

נשמע קצת כמו האורוה שלנו אחרי גשמים

אלמוגי לראשונה בחודשיים האחרוים מראה סימנים שהוא אמור להיות לבן! לפחות החמסין הזה עוזר במשהו אחד... אפשר סופסוף לשטוף את הסוסים!! האינטרנט שלי ... אין לי מושג מה מתקדם עם זה, בינתיים אני משתלטת להורים שלי על המשרדים שלהם..

זה מונטיר למה?

ושי! נראה לי אנחנו מתכננים לצאת למשמר העמק שבוע הבא.. נראה איזה מקצים יהיו ואם טאורה יצא.

סתם היא הזכירה לי מישו!

אני באה לראות את הדרבי במשמר העמק אבל אין צ'אנס שנצליח לצאת! אווף!

למעלה