היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

היום ב-16:30 נארח Live בפורום מילואים את הח"כ אבשלום וילן, העומד בראש השדולה למען אנשי מילואים בכנסת. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
הפרסומת שצונזרה בטלוויזיה עכשיו בלעדי בתפוז אנשים. עוד לא ראיתם את הפרסומת המצונזרת ל"קרוקר"? על זה כולם מדברים!

נחמד שדוחפים לנו פרסומות בהודעות

שלב חדש בפרסום האגרסיבי של תפוז. עכשיו הם שולחים אותנו לראות פרסומת מסחרית של קרוקר בתוך הודעת "היום בתפוז" תמימה. שלא יהיו לכם ספקות, זו פרסומת לכל דבר ותפוז קיבלו כסף כדי לדחוף את ההודעה הזו בכל הפורומים. מה השלב הבא? אולי שישלמו למנהלי הפורומים כדי שישתילו פרסומות בהודעות שלהם. אני לא אתנגד...

itan1

New member
אני באופן אישי מעדיף בהרבה

פרסומות מהסוג הזה, מאשר פופ אפ, ופרסומות צפות.

haddar

New member
נו יופי

אז תפוז מקבלים כסף מקרוקר או מזרמון (שזה משרד פרסום או יחסי ציבור? כבר אי אפשר לדעת
) ומכל אחד שמפרסם אצלם. מה חדש? ושלא יהיו לך ספקות. הודעת "היום בתפוז" אינה תמימה כפי שבחרת להגדיר. גם היא מטרתה למשוך קהל רב לתוכן מסויים שמלווה בפרסום שעליו מתקבל כסף. מה חדש ומה רע? לא מכניסים כאן שום דבר בדלת האחורית. לא כמו שפרסמה כאן איזו גיברת את אתר "אובייקטיבי" אתמול, כהודעה תמימה מן המניין. ההודעות של תפוז הן הודעות פרסומיות ובגלל חוסר התאמתן לקהל וקריאייטיב לקוי (או במילים אחרות - פרסום רע) גם מעטים קוראים אותן. מה כל כך מפריע? שנית, אני מסכימה עם איטן בכך שפחות מפריעה (לא נתייחס כרגע ליעילה) פרסומת כהודעה בפורום, מאשר פרסומת שצפה לך על מאמר בזמן שאתה קורא, ומשהה את הופעת הX גם ל-5 שניות ויותר. ועוד משהו. מכירים את האתר www.thehungersite.com ? אני לא רוצה להגזים, אבל במצב של היום כל באנר הוא כמו הבאנרים באתר הנ"ל. אנשים מתפרנסים, המפרסמים מפרסמים, המדיות נותנות תמורה לצופים, אנחנו קונים, מקבלים תמורה, מה רע?

haddar

New member
אויש, איזו מפגרת אני :)

טוב, האמת שגם מבחינה עלילתית הפרסומת הזו כל כך מזכירה את פוקס. דאם. קורה.

no bigi

New member
זאת לא פרסומת של זרמון

היא של משרד הפקה שאינני זוכר כרגע את שמו. ולא הבנתי את הקשר לפוקס. התסבירי?

haddar

New member
אני הבנתי שזה לא של זרמון

לכן ציינתי את הקשר לפוקס, שזה מה שגרם לי להתבלבל לרגע. כל עניין הקונפליקט בזמן הורדת הג'ינס פשוט מאוד הזכיר לי את פוקס.

OrenJuice

New member
קוראים לזה דיוור ישיר.

גם אם זה דרך פורום או אתר זה עדיין דיוור ישיר.

אתה עובד בשביל תפוז, לא? על האומץ

כל הכבוד על האומץ למתוח עליהם ביקורת בזמן שאתה מקבל מהם משכורת (תקן אותי אם אני טועה) אני אומר בלי ציניות.

מה פתאום עובד בשבילם

מנהלי הפורומים הם לא עובדים של תפוז (למרות שמאוד נעים לי להציג את עצמי כמנהל למי ששואל מה אני עושה בחיים: "אני מנהל פורום בתפוז". ניהול הפורום נעשה בשביל הכיף (כאילו שיש לי מלא עבודה בלנהל פורום) וההטבה היחידה שמקבלים היא מימון ספק האינטרנט. אז תנוח דעתך. חוץ מזה, אף אחד עוד לא מת מקצת ביקורת, בתנאי שהיא מושמעת בצורה סבירה.

למעלה