היום בתפוז Live:

crazy4tc

New member
איזה יפהההההההההההההההה

פשוט מדהים!!!!! תודה רבה רבה!!!!!!! עכשיו לשאלות: דיויד ודונה מתחתנים?!?! לאאאאאאאא אני לאאאאאאאא הייתי אמורה לדעת את זה!! אני עוד לא ראיתי את העונה העשירית!!!!!! היית צריכה להגיד!!! טוב לא משנה מאוחר מדי... ועוד משהו... קלי עם שיער שחור?????????? יאק!!! עוד כמה דקות מתחיל... אני אכנס לכאן אחרי זה... נעשה דיון על הפרק!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo58.gif בהודעה למעלה..

למרות שזה כבר ידוע, וצפוי מראש - שנים. סוף מאכזב לעונה זו.. אנא הקפידו לשמור את הכל בגדר
ולא להרוס לאלו שמפגרים מאחור (אין כללה או גנאי הטמון בזאת..) למחפשי התמונות הרציניים - הארכיון מלא בהם! יש גם גלרייה שמהווה מדגם מפרץ האנרגייה ששרר בפורום זה בימיו הראשונים, מלאאא תמונות! יותר מידיי!

shanyz

New member
אממ..

אני גם עוד לא ראיתי את הפרקים החדשים.. אבל.. שמעתי וראיתי תמונות ופרומואים למה שהולך לקרות.. סליחה שלא שמתי הודעה שזה ספויילר.. כששמתי תמונה...

Ez sLeeP

New member
איזה בורות..

הללו...! זה לא שילוב של בברלי ומלרוז בלבד.. לא שמת לב לדיווה העומדת לצידו של אהרון ספלינג? ג'ואן קולינס - לייק הלו.. (עד שנזכרתי בשמה של הבריטית המטופשת.. בלעט! דיווה!) זה כנראה חלק מתמונה ארוכת-שחקנים, נבחרים מסבוניות-הפריים וסדרות אחרות מבית היוצר של גאון המאה - ספלינג.. אהרון ספלינג.. ג'וניור.. לא אכפת לי מגרהם-בל, ניוטון, פרויד, איינשטיין ואחרים - הוא גאון המאה! בנימה זו - 'ברינג באק דה טייטנז, אנד דה מלרוז, אנד דה בברלי אוף דה ריץ' הילז - עונות ראשונות, פרונטו!'. נדבו'ש!

shanyz

New member
סליחה סליחה!

אני לא רואה את כל סדדרות העולם של ספלין:) מאיפה לי.. אממ באמת יש שם 2 שנאי לא מזהה.. חשבתי שהם מהפרקים היותר מתקדמים של מלרוז, שאותם לא ראיתי:(

למעלה