היום בתפוז Live:

היום בתפוז Live: ../images/Emo68.gif

היום ב-18:30 תגיע אשת האשכולות אבישג רבינר לפורום "שירה וכתיבה יוצרת", לשוחח על ספרה החדש "עלמה ומרתה"- וגם על דברים אחרים... ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום מסתיים משחק חמסה, אבל קו הטלפון שלנו עדיין קולט את ה- SMSים הרבים שאתם שולחים לנו עם הפתרון. ניתן לשלוח פתרונות עד מחר ב-20:00, אז קדימה! קחו את המשפחה שלכם (או החברים) לארוחת חמסה בחג- על חשבוננו!

דוסטו

New member
ממש אשת אשכולות

אפילו על התחת שלה היה כאן וויכוח. על הספר לר היה דיון. היתה אחדות דעים.

Rivendell

New member
נדמה לי שאתה מתבלבל עם רבינר.

על התחת שלה דובר דווקא. על הספר שאאואין הזכירה - לא.

דוסטו

New member
ריבתי, יש לך מחסור בשעות שינה?

מה את עושה בלילה במקום לישון ואחרי שגמרת לקרוא ?????? הגבתי להזמנה לשאול שאלות חכמות את זו שהחיפשה את עצמה בדוגמנות ומלצרות והתבייתה על מקצוע "סופרת".

Rivendell

New member
חס וחלילה מחסור ../images/Emo13.gif

חשבתי פשוט שהגבת לאאואין.. ואני בהחלט חושבת שהיה נכון וחכם לארח את רבינר בפורום כתיבה יוצרת דווקא, ולא ספרים. אם אתה שואל אותי - שם מקומה. מה גם שיש לי תחושה שמביקור אצלנו היא היתה יוצאת בדמעות

ל א

New member
וזה לא דבר רע בעיני

קצת דמעות, מה יש? הגיע הזמן ללמד את חסרי הבושה להתבייש קצת. לא?

דוסטו

New member
זה מה שקורה כשמשדרגים

את מקצוע הזנות. פעם כל מה שזונה היתה צריכה לדעת זה לעשות חפוז בריצה. היום יש נערות ליווי, עלק.

ל א

New member
אפשר גם להגיד את ההיפך

שזה מה שקורה כשלאנשים בפורומים של ספרות יש סף גירוי של זונות.

ל א

New member
התכוונתי

שלזונות יש סף גירוי גבוה. כמו לאנשים כאן. (מי שעדיין לא הבין: קודם כל, לא להיעלב. לנשום עמוק ולשכוח מזה)

כןולא

New member
כמו תמיד, דוסטו

אתה מוצא דרך להתנסח בעדינות וברכות ראויות לציון, שכלל לא מסיחות את הדעת ממה שבאמת רצית להגיד. ישר כוח, עלה והצלח...

דוסטו

New member
מישהו מינה אותך למבקר המדינה?

או למבקר הפורום -כןולאאואולי. יש איזה ספר שאתה רוצה לספר עליו, או שבאת לכאן כדי לעורר מהומות. רק תגיד. אני טוב בלמעוך פשפשים כמו בלהמליץ על ספרים.

זה חרא של ספר../images/Emo12.gif

זה הספר הכי נורא שקראתי.. כלומר, הוא יהיה נפלא בתור ספר ספר ילדים, באמת. אבל כשספר כרוך בכריכה שחורה ועם אותיות יחסית קנטנות, לא מנוקדות ואפילו מעט מיליציות מדי פעם..הייתם חושדים שזה ספר למבוגרים לא? אוי ואבוי איזו בושה וחרפה לעולם הספרות
~מזועזעת~

למעלה