תודה חמודה!!!אני אראה אותו מחר.... אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!
M mor kutcher New member 15/5/03 #22 תודה חמודה!!!אני אראה אותו מחר.... אני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!!!!!
מ מורדת14 New member 15/5/03 #23 ../images/Emo26.gifהרקע של מור../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif מקווה שאהבת מאמו'ש.....
M mor kutcher New member 15/5/03 #25 מותק עדיין לא הלכתי ו....... איך את עושה את זה הוא ממש יפה!!!!!!איזה מדהים!!!!!! פשוט כליל השלמות!!!!!!!!!! תודה רבה רבה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!יצא מהמם!!!!!!!
מותק עדיין לא הלכתי ו....... איך את עושה את זה הוא ממש יפה!!!!!!איזה מדהים!!!!!! פשוט כליל השלמות!!!!!!!!!! תודה רבה רבה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!יצא מהמם!!!!!!!
M mor kutcher New member 15/5/03 #21 לא אין לי....../images/Emo3.gif ועוד משו- אני הולכת לישון אצל חברה שלי ואני לא יראה את הפרק(אני מקליטה) ואני גם לא יהיה פה אחרי הפרק...אז ביי כולם ונתראה מחר!
לא אין לי....../images/Emo3.gif ועוד משו- אני הולכת לישון אצל חברה שלי ואני לא יראה את הפרק(אני מקליטה) ואני גם לא יהיה פה אחרי הפרק...אז ביי כולם ונתראה מחר!
מ מורדת14 New member 15/5/03 #24 ../images/Emo26.gifשיט היא לא תראה עד מחר../images/Emo70.gif אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף
../images/Emo26.gifשיט היא לא תראה עד מחר../images/Emo70.gif אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף
מ מורדת14 New member 15/5/03 #26 ../images/Emo26.gif יש../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif איך אני שמחה שאהבתתתתתתת
K Kryptonite New member 15/5/03 #27 טוב, מבטיח!../images/Emo168.gif ביום שבת אני מתחיל לעבוד על הגלריות!