היום בתפוז Live

איזה אלפית אפלה?

זוהי עטיפת הספר "קנדרמור". ויש לי את כל התמונות האלו והרבה יותר...משום מה סייבר מסרב להעלות את כולן בגלריית הפורום(שלחתי לו את כולן)...

digiash

New member
איזו עלפית אפלה?!

לא זכורה לי עלפית אפלה בדמדומי הסתיו...

Queen of Spells

New member
בפקס תרקס...או איך שלא יכתבו את זה

רייסטלין אמר להם לא לפתוח את הדלת והם פתחו ויצאה משם אלפית אפלה...והם השאירו בטעות את פיזבן וגדילן בפנים...

SaberTooth

New member
מסרב../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

קודם כל, נתחיל בזה שכלי הגרליות באדמים כבר חודשיים מקולקל. כמעט ובלתי אפשרי להעלות תמונות. שנית, לרוב התמונות אין קטגרויה. כאילו, לא מצאתי איפה להכניס אותן. לבסוף, גם אם הכלי היה מתוקן, להעלות תמונות לגלריות זה סיוט ולוקח המון זמן לכל תמונה לעלות. ככה שלעלות יותר מכמה תמונות ספורות בבת אחת יכול לגרום לך לאבד את שפיות דעתך.

VVolverine

New member
סתם עידכון,

אתה יודע שאנחנו אוייבים עכשיו? כאילו, אתה בכלל מכיר את הסידרה אקס מן? או שסתם לקחת את הניק?

SaberTooth

New member
בטח שאני מכיר...

פעם זו הייתה ממש התמכרות קשה. היום זה סתם תחביב נחמד.

Miss Pigmelion

New member
אממ..תראו את רייסט../images/Emo60.gif

הנה תמונה שאני אוהבת, (זאת התמונה היחידה שלי, אבא שלי מחק את כווווולללןןן!!!! בוף!! כל המחשב נמחק!!!)

Miss Pigmelion

New member
קישור לתמונות מצחיקות../images/Emo60.gif

אולי אתם מכירים, אבל הנה קישור שיש בו כמה תמונות מצחיקות של רייסט, מהאתר רייסטלנד. מקווה שתהנו!
*רייסט ההומו*רייסט ההומו*רייסט ההומו*

Miss Pigmelion

New member
אבל רייסט ההומו, ודאלמאר עם הגלימה.

זה מצחיק אותי, שהוא מראה לבנות את הפצעים שרייסט עשה לו והן ממש מקנאות!! זה הצחיק אותי...פחחח..אני אוהבת את זה....אותי זה מצחיק, לי יש חוש הומור מוזר, אני גם צוחקת מהמילים: נשתמע ולהית'...

SaberTooth

New member
חבל שאנשים לא קוראים הודעות...../images/Emo4.gif

כלי הגלריות באדמין מקולקל כבר הרבה הרבה זמן.

למעלה