היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

Bajoran Preist

New member
../images/Emo32.gifאנשייייםםם

טוב, אני שמח לבשר על כך שגמרתי עם המתכונת בפיסיקה(המממ...), לאחר ימים כלילות של לימודי פיסיקה פוריים(בהה!) ומוצלחים(נגיד...)...הגעתי למסקנה חשובה מאוד להמשך קיומה של האנושות ! כן, כן. ברם, לא אחשוף מסקנה זו לאוזניים מופתעות וכל אשר ירצה לחלוק אותה עימי יעשה זאת בראש צלול ומתוך ידעה ברורה שמסקנה זו תשנה, ככל הנראה, את חייו ומכאן ואילך. חברים, הרשו לי להציג בפניכם את ממצאי.
למסקנה של משה בנוגע לפיסיקה
Phisics Sucks ! וחוץ מזה, מה שלומכם? :)

Iris Carmon

New member
היה לי היום מבחן בפיזיקה...

לא מהנה במיוחד אבל היה נורא קל.... בטח בסוף אני אכשל, זה תמיד קורה לי

Lu Tze

New member
בגרות בביולוגיה אצלי.

ייפי! אין יותר ביולוגיה! goodby retro-viruses, hello sweet freedom!

Bajoran Preist

New member
ייפיי us :)

אלכס, עם הידע הנרחב שלי בפיסיקה(
) והיה שלך בביולוגיה, לא יהיה אפשר לעצור אותנו. אני חושב שהגיע הזמן לשחרר את צבא הזומבים שלך, ידידי.

Bajoran Preist

New member
היה=ידע

שגיאות כתיב הן תופעת לוואי של הקרינה הבוקעת מהמכשירים הפסיקליים המדהימים שבניתי, כמובן.

Lu Tze

New member
למה נראה לך שהתחלתי לעסוק בביולוגיה

מלכתחילה? כדי להבין יותר טוב את העולם שמסביבי? מי צריך להבין כשאפשר לשלוט?

Bajoran Preist

New member
פףףף...

שני החובבנים האלה לא מגיעים לקצה קרסולי הרמה שלנו ! חה חה חה חה! :)

Lu Tze

New member
פשוט,

אני snowball ומשה הוא מוח. together, we're unstoppable! mwa-ha-ha-ha-ha |אייקון של צל עם שיניים מחודדות וידיים קמוצות לאגרופים שמונפים כלפי מעלה נופל על קיר לבנים|

למעלה