ד"ר תדמור לרשותך
שלום, כאן ד"ר תדמור. מפעת מחסור בזמן השתלטתי על גופה של ליזי. יכולתי כמובן ליצור לעצמי חשבון בתפוז, אך נתקעתי בשלב השאלה המכרעת - תחת איזה שם? עד כה חשבתי על: ד"ר תדמור עופר הפטיש Dr. Loooove ג'ניוס אם-די מר שועלי (?) התדמורת הסימפונית יאצק (תמיד נופל וקם) התדמו"ר שליט"א חי-חי-וקיים נשים בהריון רצית? לד"ר פנית? לא טעית! ובכן, כפי אתם רואים... לא קל להיות ד"ר תדמור. הבחירה קשה והזמן מוגבל. ולכן השתלטתי על גופה של ליזי באופן תדמורי זמני ובלתי מחייב. וזאת בכדי לקצר הליכים ולהתייחס לשאלותיכם אנשים חביבים. שילך לעזאזל המבחן של ליזי, אני חשוב יותר! טאשה יקרה, בבואנו לבחון את שאלתך אני יוצא מתוך הנחה שאינך נגועה בשסעת מולטי-פולארית ושהחצי הקלינגוני לא כרת ברית עם החצי הבאג'ורי כנגד החצי הרומולאני, שבינתיים לוטש עין רעבה אחת לעבר החצי הקרדסי, ועין עצלה שניה לעבר החצי הוולקני. במידה וכן, אני מייעץ לך בחום לפנות לפורום "משחק החיים" ולדרוש בתוקף תפקיד בסידרה. אם תצליחי להשיג אפילו משכורת מינימום לכל אחד מן החצאים שלך תגיעי לרווח של מאות אחוזים! ובכן. התשובה לשאלתך היא פשוטה, וכמו כל דבר טוב מתחלקת לשלושה חלקים: לא. הריון אינו בעיה. רק תסתכלי על ח"כ יהלום - אם *זה* היה יכול לצאת החוצה, הכל יכול. מצד אחד, יתכן שהרך הנולד יוולד עם עור קשיח בגוון ירקרק, ויענה לשם "Gorn" (אני מאמין שזה כל מה שנשאר ביקום מלבד הגניאולוגיה שלך?) אל דאגה, אם טריה, כל שעלייך לעשות הוא להרחיק אותו מקפטן קירק ומחנויות למוצרי עור, ולהקפיד על שימוש בשמפו נגד קשקשים. מצד שני, ישנה סבירות שתיאלצי ללדת אותו *דרך הבטן* ומראהו ידמה לפרי מוחו הקודח של ה. ר. גייגר מהסרט "Alien". במקרה שכזה הייתי ממליץ להשתדל להשאר חיה, ובהכרה, לאחר ה"לידה" ולבדוק האם לרך הנולד יש נטיות מוסיקליות או שמא מפיו בוקעת רק לסת מתכתית מזילת ריר. אחת מן האופציות הנ"ל תחייב אותך לשמור על מרחק ביטחון של 2 שנות אור - ולעולם לא ברור מראש איזו מהן בדיוק. לגבי שאלתה של קייקו: ההגדרה לגבי חייזריותו של התינוק הוא פילוסופית לחלוטין ותיקבע רק במהלך חייו, ע"י חבריו בגן. הם אלו אשר יחליטו באופו חד משמעי ובלתי מתפשר: ילד מקובל, או חייזר. עם זאת יש לציין שהניסיון מראה שתינוקות הבוקעים מרחם באג'ורי נוטים לסגל לעצמם כבר בגיל צעיר חיבה לעגילים... עובדה זו אמנם לא תורמת לפופולריות של התינוק, אך במידה ותשפיעי עליו גם לשים אודם ולק, עם קצת מזל, תגדלי כוכב רוק. אך שימי לב קייקו! שום איפור פנים לבן! אנחנו לא רוצים עוד מרילין מנסון במאה ה-24.