היום בתפוז

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

charliebr

New member
לא יודעת אם אתם יודעים

או יותר נכון יודעות (?) פורום בנות! (שליטה!) אבל פראן הולך לשיר בפרוייקט בנד אייד.. (למען הרעבים בסודן או משו כזה
) הם הולכים לשחרר סינגל לקראת כריסמס וכל ההכנסות הולכות להיות תרומה אחת גדולה
ביחד עם פראן משתתפים עוד הרבה אמנים ידועים (ממה שאני זוכרת, כריס מרטין מקולדפליי, בונו מu2 ועוד ועוד אני אנסה להשיג רשימה מלאה) כל הכבוד פראני! אזרח למופת!

charliebr

New member
הכתבה המלאה

שהתפרסמה במוסף גלריה בעיתון הארץ לפני יומיים אם אני לא טועה פה

Nerade

New member
מה?../images/Emo2.gif

יההה, אני אחפש בעיתון.^^ הממ... רגע. אני חושבת שזרקו כבר את העיתון מיום ראשון.*.* בלה.

charliebr

New member
זאת אותה כתבה

מילים במילים ואפילו אותה תמונה! אז את יכולה להדפיס את זה על נייר עיתון אפור ומגעיל ולהגיד שיש לך כתבה!! חחחח

Nerade

New member
תודה רבה...^_^../images/Emo140.gif

שמעתי על זה, אני לא יודעת על זה פרטים מלאים...
בהחלט אזרח למופת.^_^

FuNnY ThInG

New member
*מעוצבנת* הוא לא יודע ממש כלום...!!

אם מישהי עדיין מעוניינת אפשר גם לקרוא את מה שה- webteam כתבו בטראוויס אונליין, פה.
(תגלגלו למטה) נחמד שהם ישירו את do they know it christmas, למרות שנראה לי שזה רק פראני??
וסליחה?!?! "האוסף המיותר"?!
מי זה בכלל הרביב גולן הזה?!
ואיזה שטויות!!! נייג'ל גודריג' לא עזב כי לא היו להם שירים טובים!! גררררררר *כועסת בטירוף* הם העדיפו להפיק את האלבום בעצמם! ונראה לי שהוא חזר ועזר להם להפיק את WITS... מבקר מטומטם. הא! אבל חוץ ממנו זה לא כל כך נכון שהמבקרים בארץ לא אוהבים את טראוויס... גל אוחובסקי ממש אוהב אותם ובדרך כלל הביקורות כן טובות. אני כל כך שונאת את האנשים שיודעים שהם חושבים יותר טוב מאחרים. בהתחלה גם כל המבקרים בבריטניה קטלו את the man who.. ובסוף זה היה האלבום הכי נמכר ב-1999.

Nerade

New member
כן, אנשים זה עם טיפש בד"כ.../images/Emo6.gif

לא בגלל שיש להם דעות שונות, בגלל שדבר ראשון הם קוטלים, שניה אח"כ כשזה הדבר הכי מצליח הם טוענים ש"הם ידעו מראש שזה יצליח"
או כמו שקרה ב-Q מגזין - היו הרבה כתבות על טראוויס, והם גם כתבו ביקורות טובות עליהם אם אני לא טועה, ופתאום הם קוטלים את לאבום הסינגלים. בעע.

FuNnY ThInG

New member
יאפ../images/Emo4.gif

אני לא אוהבת מבקרים. (חוץ מאלה שמשבחים את טראוויס כמובן! לול *קריצה*
)

charliebr

New member
ביקורת רעה על טראוויס

אני בעד לסקול אותו!! עם אבנים גדולות במיוחד! הביקורת פה

Nerade

New member
בעע.

אני חושבת שאף אחד מהקוראים לא אהב את הביקורת...
וגם אני לא.*.* הקטע במבקרים האלה זה שהם כנראה *לא* אוהבים את טראוויס, ואז כמובן הביקורת לא תהיה טובה. אם אני לא טועה הוא אמר שם שקולדפליי יותר טובים? אני חושבת שזאת מן "מלחמה" כזאת עם אוהבי טראוויס ואוהבי קולדפליי. למרות הסגנון הדומה, אי אפשר למצוא הרבה אנשים שאוהבים את שתי הלהקות. כי מצד שני, יש המון אתרים שפרסמו ביקורות מצויינות על אוסף הסינגלים (כמו 9 כוכבים מתוך 10). ד"א, הזכירו את טראוויס בגלגל"צ...
נסעתי ובמקרה הקשבתי לתכנית "סינגלס" (אני לא מאוד אוהבת אותה, ליתר דיוק מאוד לא), ואמרו שם משהו כמו "זה רק אני? או שיש המון אוספים לכבוד כריסטמס? רובם מיותרים בלה בלה בלה [לא זוכרת מה היא עוד אמרה] המון אמנים הוציאו אוספים כמו בריטני ספירס, רובין וויליאמס, עוד-כמה-להקות, טראוויס..." אין יל משוג להמ אמרתי את זה, אבל זה נדיר שטראוויס מוזכרים בגלגל"צ.

charliebr

New member
חח המבקר טיפש

ואני ממש מסכימה איתך בקשר לזה שיש מלחמה בין אוהבי טראוויס לאוהבי קולדפליי.... חחחח אני פשוט לא מבינה אנשים
חחח אף פעם לא שמעתי סינגלס... לא אוהבת גלגל"צ הם התקלקלו ממש

אדררר

New member
מלחמה?! ../images/Emo12.gif

יא.. לא ידעתי..
האמת שאני לא מבינה את זה כלכך, יש לתי הלהקות סגנונות שונים לדעתייי האאא מוזררר טוב, אני אוהבת את קולדפליי גם! אבל את טראוויס יותר

Nerade

New member
גם אני.../images/Emo6.gif

ז"א, אוהבת את קולדפליי אבל את טראוויס יותר...
למרות שאני אוהבת רק את הדיסק הראשון של קולדפליי. השני גם יפה, אבל יש להם את "תסמונת הדיסק השני", וזה מעצבן, זה כמו לשמוע את אותו אלבום פעמיים, רק שהשני פחות טוב.

Nerade

New member
../images/Emo45.gif

בעיקרון, אין יל בעיה כשאנשים לא אוהבים את טראוויס... אני פשוט אל מבינה אותם, זה הכל.
אבל בתור מבקר צריך קצת לדעת איך לכתוב את הביקורת בצורה פחות קוטלת, ובלה.

למעלה