היום בתפוז

PiKa Bu

New member
כמה דברים:

דבר ראשון, מה זה מספיק? יש הרבה, והם עושים מוזיקה טובה, מאוד לדעתי. דבר שני, חילול איזה קודש? הקודש של האלוהים היהודי? האלוהים שאתה מאמין בו? זה אם אתה שומע את זה אתה מחלל, בתור אחד שלא מאמין, זה לא מחלל אצלי כלום. אני לא מאמין שמישהו שולט לאנשים בעולם הזה בגורל, זכותי המלאה, אז אין לי מה לכלל.אני אישית יהודי, אני אוהב את המגן דוד, ואני אוהב את הדגל הישראלי, אז אנשים אומרים לי שאם אני אוהב את המגן דוד, אני מאמין באלוהים, אני מאמין שיכול להיות שהוא קיים, לא אמרתי שצריך לקדש אותו, ובטח שלא להתפלל לאחד שעושה רע. אבל כאן אנחנו נכנסים לויכוח דתי ואין טעם. עזוב את זה נסחפתי.

אכן, בהחלט נסחפת... בכל אופן,

לא אמרתי שהם באמת מחללים את הקודש אלא שזה נראה דומה לכך. אם אתה תראה אדם שר עם קול ~~~מאוד~~~ רעמתני ומוזיקה שיכולה לגרום לחירשות כשעל חולצתו מצוייר הסיטרא-אחרא או כל מיני שדים הדומים לזה, אני לא חושב שאתה באותו רגע תחשוב על איזשהו אור או אלוהות... חחח

PiKa Bu

New member
אז זהו,

למה אני צריך לחשוב על אור ואלוהות? מה זה נותן לי? זה מנהג של בני אדם, של חלקם.

אתה לא צריך לחשוב, אבל אני רק אומר

שהלהקות הספיצפיות הללו(לא כולן, חלקן) מציגות את ההפך האמיתי מזה

La Gamba

New member
צ'אט הפורום!

למרבה הזוועה, התחברתי היום בצהריים (יש לי חלון בין הסטוריה, לפיזיקה (בררר!)) כדי לגלות הייתי מחובר בצ'אט מאז אתמול בערב, ושלושה חברים ניסו לפנות אלי ונתקלו בקירות בדידותי הרועמת. אז... מצטער שלא עניתי, לא הייתי שם. כל השאר- הנני מכריז בינתיים על השעות 8 וחצי עד 11 כשעות הצ'אט!

למעלה