היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

Wing Chan

New member
!!!!@@%

אההההה השדים האלה באים לארץ!!!#@@% אחת הלהקות בלאק הראשונות ששמעתי כול שיר אותו דבר כמעט אבל במיפלצות האלה מגיעים לפה ושוברים לבארבי תצורה!! אני לא יכול להפסיד את זה!@@# מי בא?@#? (אוקיי, עכשיו נירגעתי.)

אני לא יכול לסבול את כל המטאל הזה

כל הזמן הוא והסתעפויותיו מדברים על מלאך המוות ומוות וגם השמות שלהם מדברים על השטן ודברים אסורים וכו'...

מה הקשר לאיש איש באמונתו יחיה?

ז"א, אתה צודק, אבל לא אמרתי שאני אגרום לאנשים להפסיק לשמוע למוזיקה כזו, פשוט אמרתי שאני מתפלא איך אנשים יכולים לשמוע לזה

PiKa Bu

New member
למה שאנשים לא יוכלו לשמוע את זה?

שמע בנאדם, הם מאמינים בשטן ושצריך לסגוד לו. תגיד להם לא? זכותם המלאה על פי החיים הנורמלים לעשות מה שבראש שלהם. זה שאתה אישית לא יכול לשמוע, הם יכולים ואוהבים. ואפילו נהנים.

נכון, שיהנו. ואפרופו סגידה לשטן, זו

עבירה על החוק, אלא אם כן אתה מאמין פשוט ולא מאמין אמיתי, משום שהסוגדים האמיתיים מקריבים חיות ומסופר שגם בעבר בתולות

PiKa Bu

New member
טעות קטנה אצלך.

לסגוד לשטן זה לא נגד החוק, לא יכולים להוציא חוק כזה, להקריב משהו חי, זה נגד החוק, זה שזה אחד מהסגידות של השטן זה כבר משהו אחר.

אינני בטוח

כל השירים שאני שומע עם הצרחות הלא אנושיות הללו והמוזיקה הרועשת ותמונות האלבומים בהם את רואה שדים ומלאך המוות וכו'...

...

דבר ראשון-תעשה לי טובה..! דבר שני- יש ה-מ-ו-ן שירים ולהקות מטאל שלאו דווקא מדברות על המוות והשטן וכל הדרעק הזה. דבר שלישי-ממתי שטן, מוות ומלאך המוות הם דברים אסורים? מי שמאמין שהם אסורים, שיהיה לו בכיף. אני לא מאמין באלוהים, ולכן זה לא מפריע לי. אם אתה מאמין בו, שיהיה לך בכיף, רק, בבקשה ממך, במחילה מכבודך, אל תדבר על דברים כאלה כעל "אסורים". תדבר עליהם כעל דברים שמסמנים רוע ביהדות, או משהו פלצני בסטייל הזה. רק אל תשלול כלום.

כמה הערות:

דבר ראשון-ברור שלא כולן! אבל יש מספיק, האמן לי... דבר שני-אתה צודק, מה שכן-רק מלהסתכל על האלבומים הללו ועל הצורה בהם הזמרים שרים את השירים, זה קרוב מאוד לחילול הקודש... דבר שלישי-מה זה משנה אם אני אשלול? אני מדבר על הדעה שלי עצמי, אני לא אנסה לשכנע אחרים לא לשמוע לדברים כגון אלו... כמו שרועי אמר: איש איש באמונתו יחיה

טוב...

או.קיי, אם אתה רוצה לשלול-תשלול. רק אל תשלול את זה לידי בבקשה. אני מתחרפן מזה שאנשים שוללים אמונות של אנשים אחרים... ועוד פעם אני אומר-יש הרבה להקות מטאל שאין להן את כל הפוזה הזאת של השדים והשטן וכו'. אל תכליל [ככה כותבים, נכון?] את כל הסגנון בפוזה הזאת.

למעלה