היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

icedragon1

New member
בעיה בהמרת קבצי אקסל לפוקט אקסל

הנני משתמש בכרטיס הזכרון בפוקט כדיסק נייד עליו ברצוני לאחסן קבצי אקסל. בעת העברת קובץ האקסל לדיסק הנייד של הפוקט הקובץ מומר אוטו' לקובץ פוקט אקסל. הבעיה היא: כשהקובץ מומר הוא מאבד חלק מהעיצוב של המסגרות שאני יוצר לתאים וחלק מעיצוב התא. איך אפשר לפתור בעיה זו? האם ניתן להעתיק את קובץ האקסל כמו שהוא ללא המרה אוטומטית לפוקט אקסל ? אני לא מעוניין להתעסק עם קיווץ זיפ לשם כך. תודה

raananta

New member
קורא כרטיסים יפתור את הבעיה

שכן העברת הקובץ לא נעשית דרך ה-AS. האופציה השנייה היא באמת זו שאתה מעדיף לא לעבוד איתה, ZIP. אולי תשלח את הקובץ למייל של עצמך ותקבל את המייל ישירות לפוקט... אבל אז כבר עדיף ZIP לא?!

icedragon1

New member
אני מעדיף קורא כמפלט אחרון..

תודה על התשובה בכל אופן...
אם למישהו יש עוד פתרון אשמח מאוד. תודה

icedragon1

New member
הצלחתי ליצור פתרון מעניין וקל יחסית

אני מביא את התהליך לארכיון :) הנחתי ש AS לא יתייחס לקובץ בסיומת אחרת כאל קובץ אקסל. לכן יצרתי בדסקטופ ספריה שקוראים לה xls_transform ו-2 קבצי batch. הראשון ימיר כל מה שבספרייה לסיומת aaa ( סיומת שלא שייכת לשום תוכנה בפוקט) השני ימיר את מה שבספריה בחזרה ל- xls. מתי שאני מייבא קובץ ל PPC אני לפני זה מניח אותו בספריה xls_transform ומפעיל עליו את הקובץ הראשון. הוא ממיר אותו לקובץ שהפוקט לא מזהה. מתי שאני רוצה להשתמש בקובץ בדסקטופ חזרה אני ממיר מייבא את הקובץ חזרה לדסקטופ וממיר בעזרת הקובץ באטצ' השני.

someone123

New member
הרעיון שלך גאוני!

הנה עוד רעיון: ב-AS: Tools Options Ruls Conversion Settings Desktop to Device גליון עבודה של Microsoft Excel לשנות את Type ל- No Conversion *.xls וכך בכל פעם שתעתיק קובץ אקסל מהמחשב השולחני למחשב כף היד הוא לא יעבור המרה. כמובן שתאלץ להשיב את ההגדרה בכל פעם שכן תרצה שההמרה תתבצע.

icedragon1

New member
אם כבר מדברים על גאוניות...

פעם כשהתחלתי ללמוד תכנות, הם אמרו לי את הכלל הראשון בתכנות: זאת לא חוכמה ליצור תוכנה. החוכמה היא ליצור אותה בכמה שפחות מהלכים ושתדרוש כמה שפחות משאבי זכרון... אז אתה המבריק ביננו. תודה על הקיצור דרך.. אורי.

למעלה