היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

Vdrums

New member
חבל שלכל אמן שמוציא דיסק

ישר פותחים פורום זה נראה מיותר לחלוטין וגם מסיט את תשומת הלב מהפורום הזה, כמו עם האירוח של יוני בלוך. חבל.

Chloe

New member
באמת לא צריך פורום לכל בנאדם

עם דיסק. זה אכן מיותר.

Mשינה

New member
עכשיו תסכים איתי

שזה ביזיון שאין פורום, לא לאיפה הילד ולא לקספרים... איפה הילד עדיין חיים, אומנם לא ביחד אבל עדיין. וביקשתי מתפוז לפתוח פורום - והם סרבו.

IkMfNiY

New member
מה ז"א הם חיים וד"ר קספר לא?

ביקשתי לפתוח פעם פורום של ד"ר קספר, ונראה לי שאם הייתי מתקדמת עם זה, הייתי פותחת אותו, אבל וויתרתי כי זה נראה לי מיותר. יעל

Mשינה

New member
כלומר

חמי מופיע מאז הפירוק עם השירים שלהם, ועם אחדים מהם בהופעות מידי פעם. אסף שריג והוא מופיעים כבר תקופה. על הקספרים לא שמענו מאז הפירוק.

IkMfNiY

New member
כלומר..

זה ששי מארח את אורן לא נחשב? וכל השמועות על האיחוד? יעל

Mשינה

New member
אל תקחי את זה קשה

הם אחת הלהקות היותר אהובות עלי. כשחזרתי לחברה הנוכחית שלי, היא השמיעה לי את "היא אוהבת", ומאז אני בכלל טוחן אותם.

IkMfNiY

New member
מצטערת :)

כשזה קשור לד"ר קספר, אני נוטה להיות רצינית יתר על המידה... ובאמת מזל טוב [אני מניחה..] יעל

למעלה