היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif משחק! ../images/Emo103.gif

אוקיי אנשים. זה פורום של דוסון קריק, ולכן אני מתחילה משחק חדש על הסדרה (טוב המשחק לאו דווקא על הסדרה, בכלליות, אבל היות וזה הפורום אז...). *המשחק לקוח מפורום "מכושפות" בתפוז* אז ככה- "איזה כיף היה אם...."! ככה קוראים למשחק. ואיך משחקים? פשוט מאוד. כל אחד כותב רעיון (אפשר יותר כמובן), של מה היה כיף אם היה בסדרה. זה יכול להיות כל דבר, באמת, רק תשתדלו לא לחזור על אותו דבר פעמיים ולשמור על הסדר.... אני אתחיל.. איזה כיף היה אם דוסון קריק לא היתה נגמרת (צפוי? לאאאאאא
)

unnicked

New member
שוב מתחילה מריבה עם דניאל...../images/Emo15.gif

האמת היא שלא... אף פעם לא חיבבתי אותה במיוחד.... היא הייתה די מעצבת... בעצם מאוד מעצבנת

DAN1EL

New member
אני אוהב ביצ'יות. ../images/Emo99.gif

ואת לא מסכימה איתי בערך על...כלום.

unnicked

New member
נו ברור......./images/Emo15.gif

למה שאני אסכים איתך
... אתה בן, ואתה אמור לדבר שטויות...זה בסדר...אני מבינה.... מתישהו תתבגר....ואז אולי נסכים על דבר או שניים מידי פעם....
אני עוד מחכה לימים האלה...חזון אחרית הימים....

איזה כיף אם....../images/Emo105.gif

אנדי לא הייתה עוזבת
ג'ן לא הייתה מתה!!
לפייסי וג'ואי היה ילד\ילדה
ג'ק לא היה הומו וג'ן וג'ק היו ביחד
ממממ..אין לי עוד רעיונות בינתיים..

גל1234

New member
איזה כיף אם

קווין ויליאמס לא היה מפסיק לכתוב תתסריטים של הסדרה

LillipooT

New member
אין לי עוד רעיונות בינתיים ../images/Emo60.gif

אבל אהבתי מה שכתבתם!
אז... מקפיצה!

Dawson girl

New member
אתם בעיתון היום

בשער של "24 שעות" בידיעות! אבל אני לא מוצאת אותך שם

חחח את כבר מזהה../images/Emo3.gif

וגם אתמול שמו.. זאת אותה תמונה מאתמול|ומבל| אני אסביר לך! זוכרת את הילדה עם הראסטות?עכשיו באלכסון למעלה ממנה זאת אני.. עם חולצה תכלת.. לא רואים את הפנים שלי.. רק את הקוקו והאוזן

DAN1EL

New member
לא, אלוהים ישמור.

כי אז זה אומר שג'ודי ניר מוזס היא דודה שלה!

DAN1EL

New member
סליחה.

התכוונתי: ג'ודי ניר מוזס שלום. איזה שם ארוך...נכון זה דורש תוספת של "השלישית" או משהו כזה? נגיד - ג'ודי ניר מוזס שלום השלישית!

למעלה