היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo63.gif../images/Emo43.gif

הערב ב-20:00 מתארח דודו בוסי, המועמד לפרס ספיר לספרות על ספרו "פרא אציל", ויענה לשאלותיכם. הכנסו כבר עכשיו לפורום ספרים וספרות והשאירו הודעות.
ב-21:00 מגיע ד"ר גור אלרואי, מרצה בחוג ללימודי ארץ ישראל, לפורום שורשים משפחתיים, ויענה לשאלותיכם לגבי הקשר שבין גנאולוגיה והסטוריה.
האורטופד ד"ר פנקסי מתארח הערב ב-21:30 בפורום קלאב-פוט. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.

פרפר15

New member
../images/Emo4.gif משהו מגניב

--------------------------------------------------------------------------------

Eחנה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשכרה מגניב!!!!!!!!!! אהבתי

OB4ever

New member
עוד נצלש

אני יודעת שמישהי דיברה כאן כבר על הספרון שצירפו לראש1 בשם ארמדין...אבל לא מצאתי את זה....אז רק רציתי להגיד שאתן מוזמנות להירשם לפורום על ארמדין בהייד פארק...מנהל אותו הסופר של הספר. אני אישית לא קראתי את הספר אבל הוא הקסים אותי!!! (2 הפרקים שבראש 1 והפרק הראשון שאפשר למצוא אותו באתר של ארמדין) אני הולכת לקנות אותו בשבוע הספר וח.קוגל בעצמו יהיה שם לחתום!

kittycatbone

New member
איזה מאגניב

שהסופר הוא המנהל של הפורום
חיחי ואני התחלתי לקרוא את זה אבל משום מה לא יוצא לי לסיים לקרוא את השתי פרקים האלה..

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif,אני מתערבת שכשהספר..

יהיה לכולם בראש וכולם ידברו עליו, הוא ממש יהיה פופולרי!!!!,מי שלא קרא-חובה!!, כאילו לאוהבי ספרי פנטזיה..(כמוני,חחח..)

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif-אממ, לא...

אני קונה אותו אוטוטו...אין, אני בחיים לא אפספס דבר כזה!~

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif-כאילו,אני קראתי את מה שכולם

הספיקו לקרוא, וממש אהבתי...

kittycatbone

New member
גם לי!!../images/Emo10.gif

ואני צריכה עכשיו לחרוש ליטריטלי בלי הפסקה למבחן במתמטיקה!!!!

למעלה