היום בתפוז...

היום בתפוז... ../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 תתאר בפורום אמהות יחידניות מבחירה הפסיכולוגית נועה בראון, פסיכולוגית קלינית העוסקת במשפחות חד הוריות, ומתמחה בטיפול בהן.
הזדמנות אחרונה להצביע לסקר החשוב של תפוז אנשים: מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לטיול בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו והשפיעו
מחר נחשוף בפניכם את אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל לשידורי האירוחים של תפוז אנשים ביום שידורים מיוחד.יש למה לחכות! מי כבר התארח בתפוז אנשים?

idan35181

New member
אההההההההההההההההההההההה

עוד יומיים ניצנים בפעם השניה שלי..יאייייי כל כך רוצה..!!! אה אממ היום דיברתי עם הד ארצי , שלחו לי הודעה למייל שאני יתקשר...בקשר לנימרוד שיקלר ולקומונה והאתר שהקמתי לו... הם רוצים שיהיה בינינו שיתוף פעולה ושולחים לי את 2 הסינגלים החדשים שלוווווו!! יאיייייייייייייייייייי מרוצה מרוצה!! בקרוב ההופעה שלו...
אם באלכם כנסו לאתר www.nimrodshykler.up.co.il ומשם יש קישור לקומונה... המחשב שלי קורס...בעעע אממ זהוווו....

מורן 1986

New member
יוווווווו איזה שולטטטטטטטטטט../images/Emo178.gif

אני מקנאה בךךךךךךךךךךךךךךךךךך

slallum

New member
לי יש..../images/Emo8.gif

שניה אני צריך לבדוק את הכתובת שלי.. אבא שלי משתמש בזה, אני לא
אוקי זה הניק שלי: orna_david נעשה רשימת Skype

YaEloNeT

New member
סקייפ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

פרטי נמקי הסבירי והוסיפי לינק

idan35181

New member
../images/Emo41.gifיאללה מחרר ניצניםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יאייייייייייייייייייי כל מי שהולך שירים טלפוןןן וניפגששששש 0528351558

tribe spirit

New member
עידן צריך מפגש..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אמממ...אני בעד...שמונה בערב,ליד המכונות שתייה שליד המתחם שינה...

idan35181

New member
אממ 8 זה סבבה לגמרי..

אבל אממ אין לי מושג איפה זה המתחם שינה ליד המכונות...

tribe spirit

New member
נכון בכניסה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יש את המתחם שינה של HOT? אז בכניסה אליו,יש שתי מכונות של פחיות... אם לא תמצא אז אני שולחת לך את הטלפון שלי במסר...

tribe spirit

New member
אז עכשיו נכיר!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

איך קוראים לך?אני נדיה...שמונה בערב,מכונות שתייה ליד המתחם שינה-כולם מוזמנים,ישנים כחדשים!

למעלה