היום בתפוז...

היום בתפוז... ../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 תתאר בפורום אמהות יחידניות מבחירה הפסיכולוגית נועה בראון, פסיכולוגית קלינית העוסקת במשפחות חד הוריות, ומתמחה בטיפול בהן.
הזדמנות אחרונה להצביע לסקר החשוב של תפוז אנשים: מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לטיול בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו והשפיעו
מחר נחשוף בפניכם את אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל לשידורי האירוחים של תפוז אנשים ביום שידורים מיוחד.יש למה לחכות! מי כבר התארח בתפוז אנשים?

unnicked

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif

אנשים....מי פה?כלומר, לא בחופשה כלשהי....סתם משעמם לי ואני לא מאופסת בכלל...ו...לא יודעת, למה אתם מצפים ממני בשעה כזאת...? טוב...החופש שלי עומד להסתיים ולא כיף לי...תציעו בבקשה הצעות נחמדות למה לעשות בשבוע בקושי שנשאר לי.... אהה..ו...רציתי לשאול מזמן, ועכשיו נזכרתי... איך החופש של כולכם היה עד עכשיו? איפה הייתם ומה עשיתם? אהה..ועוד משהו לכתוב פה בהתפקדות הקטנה שעושים לטובתי...מה התוכניות להמשך.... טוב, תסלחו לי על ההודעה הממש לא קשורה לחיים....וזיהו...אני אפסיק עכשיו לפני שאני אתחיל עם השטויות באמת.... לילה מצויין לכולם...

תשובות../images/Emo26.gif

מי פו? אני
מה אנחנו מצפים ממך בשעה כזאת? שתרקדי ריקודי בטן על הצד המזרחי של הגג של עזריאלי
הצעות נחמדות למה לעשות בשבועיים וקצת שנשארו(שבועים וקצת?!?!!? איך זה קרה?!!?!?!?!?) לישון
וחוצמזה.. ים בריכה סרט לישון עוד מסיבה לישון ולצבוע את החדר. החופש שלי היה חביב בהחלט. הייתי פו ושם
תוכניותי להמשך
יש טיול טרקטורונים
ויש לישון בים
לילה מצויין גם לך

unnicked

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

ריקודי בטן...לא ממש הצד החזק שלי...אבל אם את מתעקשת......
תודה על ההצעות
אני אאמץ אותן...לישון זה מצויין!!ים בריכה, אני מקווה להספיק, מסיבה ביום חמישי עם אנשים שלא ראיתי מלא זמן *מאושרת* ואני רוצה לצבוע ת'חדר....יש הצעות לצבע?עוד לא החלטתי... אהה...ונשארו לי הרבה פחות משבועיים....נסי 4 ימים....פסיכומטרי ארור! זהו....אני שמחה שהיה לך חופש חביב....נצלי אותו עד תום!
לישון בים....גמני רוצה.....

../images/Emo41.gifאם אתן פו- בואו לצ'אט!../images/Emo41.gif

ומיד!
רק תשרשרו לפו הודעה קודם, שאני אדע

unnicked

New member
אני מנסה....../images/Emo15.gif

משהו לא מסתדר לי...אני לא יכולה לכתוב...למה?

unnicked

New member
טוב..../images/Emo15.gif

נראה לי שאני אוותר כבר....המחשב מעצבן אותי, ותפוז לא אוהב אותי...אז אין לי כ"כ ברירה...סורי...

../images/Emo12.gif

בחדר דוסון קריק.. את בטוחה שאת בצ'אט טי וי? כי אם כן את אמורה להגיע ישר לחדר של דו''ק

unnicked

New member
אנ יודעת...../images/Emo15.gif

אבל משהו מאוד מאוד משובש במחשב/תפוז הזה.....אוף

unnicked

New member
אררררררררר../images/Emo15.gif

למה המחשב שלי מעצבן?והצ'אט לא עובד....?אוף

למעלה