היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

../images/Emo95.gifהיום בסקר

הסקר התעדכן, והנה התוצאות של הקודם
אני גאה להודיע שאני הצבעתי לקיטי ורד
הם הזוג הכי מושלם בסידרה, לא משנה מה תגידו!!!!!!

אש, אש../images/Emo70.gif גיצים גיצים../images/Emo170.gif

נו, אז איך היתה המדורה שלכם? לי היה ממש נחמד, הזמן עבר קצת לאט, ונרדמתי שם על איזה קרש כי מתתי מעיפות, וחזרתי הביתה באיזה 1 וחצי כי רק רציתי לישון, אבל היה כיף
ספרו לנו על שלכם! מתי התחלתם
מתי חזרתם הביתה
עשיתם על האש
עם מי חגגתם

axnholic

New member
היה נחמד

התחלנו בעשר. חזרתי ב-6. עשינו על האש. וחגגתי עם עוד 19 אנשים, אני בספק רב אם אתם מכירים אותם. כיסיתי את כל השאלות?

brain stew

New member
טלי יא רעה... ../images/Emo153.gif

הלכת לפני שהגעתי... באתי לראות אותך והלכת... לא יפה... אבל הייתה מדורה נחמדה סך הכל, היה מצחיק... בהתחלה כמה בנות מכיתה ה' התעלקו עלינו (גבע לימד אותן לרקוד סלסה, ואז הן התחילו לקרוא לו פדופיל וסוטה מין ושטויות כאלה, אח, הנוער של היום...) ואז באנו אני ויואב לבקר במדורה של חבריקוס (ע"ע טלי) וגם שם היה נחמד, מצחיק, התווכחנו עם כמה חבר'ה מהתיכון השני, והיה מצחיק... אהההההה! יום רביעי מתכונת בהיסטוריה!

axnholic

New member
קצת קשה להתחבר

כשיש לי גם מתכונת ביום רביעי... תגידי, שלך זה עוד יומיים? שלי זה בשבוע הבא ביום רביעי. מחר מבחן במתמטיקה!!!

מתכונת במה?

היה אמור להיות לי מחר מתכונת במתמטיקה, אבל נדחה. וביום שישי הבא יש לי בהיסטוריה...

axnholic

New member
יש לי עוד שבוע ויום

בהיסטוריה... בעעע... עכשיו בדיוק היה לי את המבחן במתמטיקה כך שאני צריך להתחיל להתכונן להיסטוריה (נגמרו התירוצים). איך אצלכם מבחינת לוח המבחנים?

היום

היה אמור להיות לי במתמטיקה, אבל התבטל שבוע הבא ביום שישי יש לי מגן בהיסטוריה ב24 יש לי בגרות בתקשורת ב30 בגרות בעלפה בצרפתית, ב31 מגן בכתב בצרפתית 1 עבודת "גמר" במשחק ב3.5 בגרות במתמטיקה (שהתאריך של המגן עדין לא ידוע) ב6 בגרות בהיסטוריה ב11 מן בלשון ב12 עבודת סופשנה בתקשורת צריכה להיות מוכנה ב13 עבודת חקר בתקשורת צריכה להיות מוכנה 15 בגרות בצרפתית וב25 בגרות בלשון יש לי חודשיים עמוסים

axnholic

New member
ו-1 אלוהינו אלוהינו אלוהינו...

בהצלחה... גם לי יש לוח מבחנים, אי שם בתיק

גם לך../images/Emo3.gif

הלוח מבחנים שלי בפלאפון, לא בתיק
אם הוא לא היה בפלאפון לא הייתי זוכרת מה אני צריכה לעשות (יש לי לוח שנה כזה שכל יום כתוב לי אם אני צריכה לעשות משהו)

ניצן אתה פשוט לא יודע

כמה מתתי מעייפות!!! כבר ב10 בקושי יכולתי לשמור את העניים שלי פתוחות!

הפתעות היום בתפוז ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif

הערב ב-21:00 אנו מארחים Live את יניב לוי מ"מיכאלה" שיענה לשאלותיכם בפורום הרשמי של הסדרה וב-blogtv. לפני כן, ב-16:30 יעלה השידור הראשון והמיוחד של פורום אירוויזיון מטורקיה. מנהלי פורום אירוויזיון ו-euroclub , אתר האירוויזיון של הפורום הקימו תחנת שידור בחדר העיתונאים באיסטנבול והם יספרו לכם על החזרות ועל הסיכויים של דוד דאור להעפיל הערב לשלב הגמר. השידור יועבר ב-blogtv בחדר "לקראת אירוויזיון 2004". ב-18:00 פורום ישראלים בחו"ל יארח את יאיר כרמל, מנהל מוצר משלים חו"ל, שיענה לשאלותיכם בנושא ביטוח רפואי ושמירת זכויות רפואיות בישראל. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

עוד כמה עידכונים ../images/Emo168.gif ../images/Emo82.gif

הערב ב- 19:30 יארח פורום נדל"ן את מר רן וירניק, יו"ר לשכת שמאי מקרקעין בישראל, שיענה לשאלות הגולשים בנושאי נדל"ן. ניתן להכניס שאלות כבר מעכשיו.
וברגעים אלה ממש מתקיים שידור חי מתורכיה של הנהלת פורום אירוויזון המארחת נציגי מדינות שונים. צפו בשידור בבלוג TV עכשיו!

למעלה