היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

TziMHoNoa

New member
נצל"ש../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

הפורום עוסק גם בגלגול נשמות

TziMHoNoa

New member
נחמד ביותר ../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נושא מענין
אפשר לספר סיפור עליו ולקבל את דעתכם

TziMHoNoa

New member
חיחיחי בכאאאף ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מממ... הכל התחיל ביום חורף קר... טוב נו... זה לא
בכולופן, לפני שלוש וחצי שנים בערך, שכן שלנו הביא לנו כלב
גור [פינצ'ר, זה חשוב
] הוא רצה שנאמץ אותו בנוסף לכלב והכלבה שיש לנו כבר. בסופ הצלחנו לשכנע את אמא...
ומממ.. הכלב נשאר אצלנו במשך חצי שנה בערך. בפסח נסענו לסבאסבתא לחג, ליומיים. אבא שלי, שחזר הבייתה כל יום כדיי להביא אוכל לכלבים, גילה ששוקו
, הכלב
הקטן, הפינצ'ר... חולה... אבל מה זה חולה
ח-ו-ל-ה
שחזרנו הבייתה, הוא היה שכוב על הכורסא שיש בחוץ, גוסס...
מקיא דם... אחרי יומיים או שלושה הוא נפטר
אלוהים יודע כמה בכינו אותו לילה...
ובחזרה לסיפור...
שוקו הכלב נקבר ליד הבית. כל שנה אנחנו הולכים לעשות לו מעין "אזכרה"... בתחילת השנה אימצו השכנים, אותם שכנים שנתנו לנו את שוקו... כלב פינצ'ר, חום, נראה בדיוק כמו שוקו, רק יותר גדול [אם שוקו היה חי, זה היה הגודל שלו...], ושמו - שוקו
הכלב הזה היה מסתובב הרבה בשכונה, כי הבעלים שלו לא מי - יודע - מה אחראים...
לפני שלושה חודשים בערך, שכחתי מפתח, ושחררו אותנו מוקדם. חיכיתי לאחותי ליד השער, ושוקו עבר שם. הוא התחיל לשחק איתי... זרקתי לו מקל, ובדיוק כמו השוקו שלי... הוא פשוט לא רצה להחזיר לי אותו...
שאחותי חזרה, הכנסנו אותו הביתה, ונתנו לו אוכל. מאז אנחנו משחקות איתו המון...
ומכניסות אותו הביתה, נותנות לו אוכל. והוא מחזיר אהבה. לפני שבוע הוא עקב אחריי עד לבצפר, ושחזרתי הביתה הוא חיכה לי ליד הבית...
יום אחד הוא גם ישב על הקבר של שוקו שלי... למרות שזה בטח צירוף מקרים... מה דעתכם
יש מצב לגילגול נשמות
משו
ת'נקס

d o n o

New member
לא נראה לי...

א. כל הפינצ'רים נראים אותו דבר. ב. השכנים שלך קראו לו שוקו כי כנראה זה נתקע להם בראש משוקו שלכם. ג. רוב הכלבים לא מחזירים את מה שזורקים להם וצריך להלחם איתם על זה. ד. מכיוון שהבעלים של הכלב לא ממש אחראים ובטח לא ממש מתייחסים לשוקו שלהם ואת ואחותך לעומת זאת, כן מתייחסות אליו ומאכילות ומשחקות ואוהבות אותו הוא איתכן. וכן הוא במקרה התיישב על הקבר של שוקו שלך זהו שום סיפור של גילגול נשמות הכל טבעי!

למעלה