היום בתפוז

היא באמת מכירה את כולם ../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

תודה כולם
אממ אני צליל
(טוב את זה כבר הבנתם
) מאילת..
בת 13..
אממ..וכן אני אוהבת אני ניקול
(אבל לא איזה מעריצה שרופה שלה
סתם אוהבת..
) אממ והסרט האהוב עליי {של ניקול... ובכלל
} זה מולין רוז'
וגם קסם מעשי (ככה קוראים לזה
) חמוד
בטח יש עוד שאהבתי
אבל אני סנילית...איתכם הסליחה

shiray

New member
מולאן רוז' סרט ענק

בו גיליתי איזו מדהימה ניקול. וראית הרבה סרטים שלה או לא? נגיד את השעות, דוגוויל, הרחק מכאן, (קולד מאונטיין אני מבינה שלא), הכתם האנושי, שחקים מפתים וכ"ו וכ"ו? ושוב ברוכה הבאה לפורום? אני שירה, בת 17 מקרית אונו (שזה ליד ר"ג...).

אמממ לא ראיתי הרבה...../images/Emo121.gif

נראה לי שראיתי רק את קסם מעשי, מולין רוז'
, האחרים והרחק מכאן (שלא ממש אהבתי..
) אבל יש בי רצון לראות עוד
ומולין רוז
ראיתי אותו איזה 3 פעמים בקולנוע ועוד 7 בוידאו
חחח איך חרשתי עליו
וגם יש לי תדיסק
(אחד מהם.. יש 2 נכון?) היא שרה מהמם

shiray

New member
חחחח יש שניים

אין לך מושג מה עשיתי כדי להשיג אותם. רציתי לקנות בהתחלה את הראשון אבל אחרי איזה שבוע שכל יום אמרתי שאני אלך לקניון ואקנה, אמא שלי ראתה את השניים במארז שכזה ואמרה לי אחרי שבוע ככה שהיא ראתה אותו. למחרת ירדתי ליד הקניון במקום בבית והלכתי לקנות אבל כבר לא נשאר ואז התעצבנתי על אמא שלי שנזכרה להגיד לי אחרי שבוע... למחרת הייתי צריכה לעשות בדיקת דם ורציתי לנצל את ההזדמנות ולהבריז אבל אז אמא שלי אמרה שאם אני אלך לבי"ס אחרי הבדיקת דם (שונאת בדיקות דם. אני גם מפחדת ממחטים ואני גם אנמית אז אחרי כל בדיקת דם אני מתה מעייפות) היא תחפש לי את שני הדיסקים... והיא מצאה. אני מתה על הפסקול השני! יש בו את כל המנגינות בסרט (ועוד שירים שלא היו בראשון.). וזה בסדר להגיד שלא אהבת את הרחק מכאן (גם אני לא ממש אהבתי). ניקול הייתה, כמו כל השחקנים, בשלב כזה של לקחת תפקידים שנותנים לה... עכשיו היא בוחרת את התפקידים שהיא רוצה לגלם ורואים את זה בבחירות המעולות שלה. ואני לא יודעת אם את אוהבת סרטים עמוקים ומבאסים, אבל אם כן מהר תראי את השעות ודוגוויל (את הגירסה המלאה של דוגוויל יהיה לך די קשה לראות כי... היא מוצגת רק בת"א, אבל שמעתי שגם הקצרה יותר מעולה.).

לי אין תשני../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

לא ראיתי אותו בשומקום
וכן... לא יודעת.. גם לא ממש אהבתי תסרט עצמו, בלי קשר לניקול
כן אני יראה אותם מתישהו
...השאלה מתי
כי תמיד אני שוכחת

shiray

New member
פעם היה קל למצוא אותו

בטאוור. הוא היה מאלה שהיו במבצע בקיץ (שהיו מונחים על מדף כזה בצורת גלשן...). יווו אבל את גרה באילת! כל פעם שאנחנו נוסעים אנחנו חוזרים עם איזה עשרים דיסקים... חחחחח וניקול עוד הייתה בסדר בהרחק מכאן, חלק גדול משאר הסרט לא אהבתי (הופה אני מת והופה אני חי....). ואני נכנסתי לקטע כזה של לקחת סרט מהבלוקבסטר ואז ישר כשאני מחזירה אותו אני לוקחת אחר...

אבללל...../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

סגרו את טאוור
ובדיסקלאב היה רק תראשון..
חחח הופה אני מת הופה אני חי
אנחנו לא לוקחים מבלוקססטר..
אנחנו לוקחים מוידאו צפון..
<סתם ציינתי עובדה לא ממש מעניינת
> פשוט כל פעם שאני רוצה משו.. אז אני שוכחת
תמיד אני שוכחת..ושוכחת...
ואז אני פשוט לא לוקחת כלום

shiray

New member
חחחח

רגע אוקיי גם ככה לא חרשנו על הטאוור... דיסקלאב זו החנות הקצנה והצפופה במול הים? כי זו החנות שתמיד חרשנו וקנינו שם מלא דיסקים מבבצעים של 3 במאה וכאלה... חחח ודי מצחיק שבאילת יש וידאו צפון... ואני לא סובלת את הבלוקבסטר כי יש שם רק את הסרטים החדשים עם הכי הרבה דרישה ואת השאר הם מורידים מהר מאוד מהמדפים. פשוט יש סניף במרחק של 5 דקות הליכה מהבית (וגם האוטובוסים מהבי"ס לבית עוצרים שם בדרך) אז זה הכי נוח... וגם אני לא לקחתי סרטים כבר מלא זמן (ואני במגמת קולנוע אז זה ממש לא בסדר) אבל עכשיו חזרתי... מה שמזכיר שאני חייבת למצוא זמן להחזיר היום את 21 גרם ולקחת את להתראות לנין לפני שנעמה תהרוג אותי (חצי שנה אני מבטיחה לה...).

כן זה דיסקלאב../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

חח וואלה רק עכשיו שמתי לב לזה
באמת מצחיק
חח היו צריכים לעשות לנו וידאו דרום
חח אצלנו 5 דקות הליכה מהבית הדבר היחיד שתמצאי זה עוד בית
טוב אבל עכשיו שיש חופש אני ינצל את זה ואקח כמה סרטים
וגם את...
את במגמת קולנוע.. זה ממש לא בסדר

shiray

New member
חחחחח

ואוקיי- כל עוד דיסקלאב עובד הכל בסדר! ולנו סתם יש בלוקבסטר... אין איזה וידאו מרכז... ואני מכירה את שכונות המגורים באילת (חברה של אמא שלי גרה שם. הן למדו יחד בתיכון אז כשבאנו לאילת פעם אחרונה היינו אצלם פעם אחת) וזה סבבה. עדיף מפה שאת פותחת את החלון ורואה עוד בית מול הפרצוף... ואני בחודשים האחרונים ניצלתי את זה שגדלתי על צ'אפלין והיצ'קוק אז חלק גדול מהסרטים ראיתי לפני שדיברו עליהם במגמה והיה נחמד.

חחחחח../images/Emo121.gif

דיסקלאב מחזיק אותנו בחיים
(אותי..
למרות שאני שם רק פעם בשנה
) אבל זה תלוי איזה שכונה, לא
(תשובה:כן
) חחח מול הפרצוף
קרעת אותי מזתומרת גדלת על צ'אפלין והיצ'קוק

shiray

New member
שמחה ששעשעתי אותך

פעם בשנה??? כשאני באילת 5 ימים אז 3 מתוכם אני שם!!! שזה מזה לא חכם כי ככה יוצא שאני משלמת הרבה יותר כי כל פעם זה דיסק ועוד אחד ועוד שניים.... והאמת שעכשיו אין לי בית מול הפרצוף כי אני גרה בגרית אונו שזה גם יחסית חור, אבל בחרנו את הבית הזה ככה שלא יהיו לנו בניינים ממול אלא... פארק. אז סבבה לנו. אבל בבית הישן זה היה מטורף- היינו מין שכונה של בניינים ככה שפותחים את החלון, מסתכלים למטה ורואים מגרש חניה ומהצד השני שלו עוד מלא בניינים... ואותה אחברה של אמא שלי היא מאלה שיש להם וילות עם בריכה קטנה ואיזה 5 סלונים קטנים בתוך הסלון.... וגדלתי על צ'אפלין והיצ'קוק זה אומר שיחד עם סרטי דיסני הייתי רואה את הילד של צ'אפלין, את הבהלה לזהב וכ"ו... ולגבי היצ'קוק- ילדה קטנה בת 9 באה להורים שלה ואומרת שהיא לא מצליחה להירדם, ההורים בדיוק החליטו איזה סרט לראות בסלון וככה נוצר מצב שהילדה רואה את פסיכו כדי להירדם....

טוב זה כי...../images/Emo121.gif

את לא גרה באילת
טוב לפחות זה בלי מע"מ
פארק מול הבית זה נחמד
חחחחח הקטע של הבניינים קצת קשה לי לדמיין
אה... אז היא בטח בשכונה שלי
גם אני גרה בוילה... (שכונה של וילות...
) למרות שהבית שלי פחות מפואר/גדול/מלא בסלונים קטנים בתוך הסלון
אהההה
פסיכו כדי להירדם?
ברור...זה נורא מתאים לפני השינה

shiray

New member
יש בזה משהו

האמת אבל שבאילת גם יש הרבה יותר מבצעים על הדיסקים... זה לא רק המע"מ. במרכז דיסק עולה 80-90 ש"ח בלי בעיות בכלל... ולא ממש נרדמתי באמצע הסרט (יש לי נטייה כזאת שאני אמות מעייפות וארדם שניה אחרי שהוא מסתיים....), סתם העברתי זמן עד שהייתי ממש עייפה.

shiray

New member
יש דברים שזוכרים...

יש המון דברים גם ששוכחים. למרות שבתכלס ממש קשה עכשיו לדעת אם מה שזוכרים זה בגלל שאת אישית זוכרת את זה או בגלל שהזכירו לך את זה ומאז את זוכרת... לא מזמן גיליתי בכלל שאח שלי פתח לי את הראש באחת המריבות שלנו כשהיינו קטנים, אבל בגלל שההורים שלי ישר טיפלו בי ולא הזכירו את זה פשוט לא זכרתי שזה קרה... חחח אבל את המבט של האיש בפסיכו בסוף אני זוכרת. שאני אהיה בריאה.

צודקת...../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

גם אח שלי עשה לי משו דומה
רק שאני זוכרת
חחחחחחחחח אני למזלי לא זוכרת תמבט של האיש בפסיכו בסוף

shiray

New member
נראה לי שרוב האנשים הנורמלים

זוכרים את זה שפתחו להם את הראש.... איך הייתי בהלם כשאמא שלי פתאום אמרה את זה לא מזמן.

למעלה