היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ענק!!

יש לי שאלה.. אם מגלים שנחמן נגיד, הוא זה שרימה.. אז מחזירים את אורבך?..כי בלי הקולות בביפ בעצם של נחמן, אורבך היה נשאר..

לוּבּה

New member
כתבו על זה היום בעיתון...

ששולחים 200 אסאמאסים בדקה או משו כזה.. מאזור ירושלים למיכל שניר..

kfm

New member
בסדר, ואם מגלים שזה של מיכל?..

אז מה עושים?זה היה משנה את המצב, לא?.. יחזירו אנשים?

לוּבּה

New member
לא לא...

הם אמרו שכרגע הם מחפשים את המקור של מי ששולח את כל זה.. והיא אמרה להם שהיא לא מעורבת בזה ושזה מישהו שמנסה להזיק לה ובלה בלה בלה... כעיקרון אמרו בהפקה שהם סומכים עליה ומאמינים לה...

Yuvalenko

New member
אני לא מבין מה הבעיה להוריד את

הקולות האלה של הבנאדם ששולח את הSMSים... הרי הם כן יודעים מאיזה מספר כל SMS נשלח לפי מה שהם אמרו...

Yuvalenko

New member
מה!? מה מה מה מה?!?!? זה התברר

שזה היה אח שלה ששלח את הSMSים!?!? על זה דיברת??..

luli pop

New member
כן... אמרו אתמול בביפ שזה היה אח של

+ה.. והיא כזה התפדחה.. [ככה היה נראה לפחות..]

פIלי

New member
התפדחה?

מעניין מה היא תעשה שהיא תראה את החשבון פלאפון..

kfm

New member
אנלא מבינה..

נתנו לה את המספר שלו כדי שהיא תתקשר אליו ותשאיר לו הודעה, היא ח=י=י=ג=ה את המספר ולא ידעה שזה אח שלה?!?! **מישו כאן קצת סניללל..** (חוצ ממני!) (ומפולי!)

ElinorL

New member
אמממ...

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה הולך פה ומי רימה ובמה? חוץ מיזה אח של מיכל שניר יכול לשלוח כמה הודעות שהוא רוצה כמו כולם! עוד הודעות= עוד הודעות לחברת פלאפון ואני לא רואה סיבה שהוא לא ישלח אז מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

mati88

New member
מסכנה...

זה בערך הכי גרוע שהיה יכול להיות לה....בעצם חוצ מזה שהיו מגלים שזה בעלה או משו... בכל מקרה נראה לי שהעניין די הוריד לה את הקולות בביפ...לא?!

למעלה