היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

ואני לא../images/Emo31.gif

אני הבנאדם עם הכי פחות מזל בעולם..
אתמול סופסופ הצלחתי לשכנע את אבאמא שיתנו לי לנסוע לת''א עם חברות לקניות וזה, והיום בבוקר כבר היינו באוטו, בדרך לת''א ואז אמאשי מתקשרת אליי בהסיטריה , מה קרה? לערבי אחד היה משעמם, הוא החליט לדפוק לי תנסיעה ת''א, להתקשר לאמאשלי ולהגיד לה שיהיה פיגוע של החמאס בת''א! מיד התקשרה אמא אליי, והופס.. אני בבית, אין ת''א, אין שופינג, קשה קשה

eliormagick

New member
מהההה

מזאת אומרת יהיה פיגוע? מאיפה הוא יודע? ולמה שהוא יגיד לאמא שלך שיהיה פיגוע? חוץ מזה ממ למה אמא שלך לא התקשרה למשטרה או משהו כזה להודיע להם?

אין לי מושגגגג מה הוא רצה

ואמא שלי כן התקשרה למשטרה, ואמרו לה שזה רגיל ורוב הסיכוים שזה היה סתם מישו ששעמם לו.. אנשים דפוקים בעולם הזה

DAN1EL

New member
אני אתפלל בשבילך

שהוא ידרס ע"י מערבל בטון. איך אני?

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo105.gif

הוא לא נראה משו שם!! חחחחח... עכשיו הוא הרבה יותר יפה!!! תודה אלה!!

LillipooT

New member
חח מצחיק ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

מממ פרסומת למה זה בדיוק...

../images/Emo104.gif ../images/Emo66.gif

שרשור זה נכבש גם בעזרתם של הרברט סמואל, צ'רצ'יל ופספילד (זה מהספר הלבן של פספילד
) |שרשורכבוש|

למעלה