היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif../images/Emo82.gif

הערב ב-19:00 יתארח ד"ר דן בן אמיתי, סגן מנהל בי"ח שניידר ומנהל יחידת עור ילדים, ויענה לשאלות גולשי תפוז בפורום המנגיומה ונגיעי כלי דם.
ב-20:00 תגיע אידה, עובדת סוציאלית, לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית, תקשיב ותייעץ לכם. ניתן להשאיר הודעות לאידה כבר עכשיו בפורום.
אריה ויינר, מנהל הנדסת רשת ובעל הסמכת CCIE של סיסקו יענה לשאלותיכם הערב ב-21:00 בפורום מומחי IT. הקדימו להשתתף בדיון בפורום.

הרמוני

New member
../images/Emo46.gifגררררררררררר../images/Emo46.gif

אוקיי, נכון אמנם אמרתי לכם שיש לי בגרות באומנות ואני אהיה כאן קצת פחות, ונכון, אז לא נכנסתי לפה בכלל כבר המון זמן, כמעט חודש אולי ואפילו הזנחתי קצת את ג'אג. זו סיבה לשכוח אותי?!?! שום "איפה שירה" "לאן היא נעלמה", ,לא שומעים ממנה בזמן האחרון..." כלום!!! אני לא מזיזה לכם את קצה האצבע הקטנה. נעלבתי. וחזרתי. נ.ב. שלום למנהלת הזמנית החדשה, אני שירה ופעם הייתי חברה פעילה בפורום וחלק מהטירוף הכללי BUT NOW I'M NOT SO SOURE......

shipper heart

New member
נכון! אני לא זכרתי שאמרת שיש לך

בגרות...חשבתי סתם נטשת או שאנ'לא יודעת מה קרה וכל הזמן שאלתי! גם בפורום וגם בצ'ט! אל תלכלכי חח.... are you back now?!

הרמוני

New member
YOU GUYS.....

I'M SO TOUCHED אני מה זה מצטערת, הייתי בטוחה שנשכחתי
גל!!!! אני מתה עלייך, וכן עכשיו חזרתי סוף סוף, הבגרות ביום ראשון ואני סיימתי לצייר (לעולם....)

shipper heart

New member
אנחנו לא שוכחים אנשים כל כך מהר!

בעיקר אם הם חמודים ושיפריים! חחחחח
חבל אבל שלא היית היה פה איזה שבוע מטורף שהיינו בצ'ט כל הזמן והיינו עם 4 מצלמות חח היה ממש מצחיק... השבוע אין כמעט הודעות חח....צכים לעבוד על זה... ו-בגרות? אתם לא עושים עבודה? או שיש גם בגרות בכתב?! בכל מקרה בהצלחה ואל תגידי שאת לא תציירי יותר! don't make a promise you can't keep!

הרמוני

New member
חחחחחחח

האמת שהייתי ערב אחד בצ'אט וראיתי את עומר וגיל במצלמה, היה קטעים. והבגרות זה עבודה- 5 ציורים במקרה שלי שאנחנו עובדים עליהם כבר חודשים וזה כבר יוצא לי מכל החורים!!!! בכל אופן בבגרות עצמה צריך לדבר על הציורים מול בוחן ןלקוות לטוב... זה רק 2 יחידות ובגרות עיונית היא שלוש.

שירההההההההה

איך יצאה התערוכה??? לנו הבגרות היתה בפורים.. הלך לי קקה הבוחנת אל התלהבה..:((((( המון המון בהצלחה בובה!!!!!

הרמוני

New member
דניייייייייייייייייייייייייאל

הציורים יצאו טוב... NOT MY BEST WORK אבל עדיין, לקח לנו שבוע להרים את התערוכה, סיידנו דיקטים, טייחנו אותם עם שפכטלים, עשינו מהם קירות תקענו מסמרים והיינו כל יום בבי"ס משמונה בבוקר עד שש בערב...מתיש ביותר אני לא יכולה לראות עוד ציור אחד בחיים! נקווה שילך טוב ביום ראשון...

אה כן כן מוכר לי כל מה שאת מספרת...

חח אבל רק עד 6??? קטן עליי... בשבוע שלפני התערוכה היינו בביצפר עד 12 בלילה!!!!!!! אפילו עד 2 פעם אחת ויחידה..... אבל שתדעי לך... להוריד את התערוכה היה אחד הדברים העצובים... זאת הייתה כזאת הרגשה של סוף.. כאילו בבת אחת הכל ניגמר... המון אנשים התחילו לבכות אצלנו וכל מיני כאלה... אני מזהירה אותך.. תכיני את הממחטות... :))

הרמוני

New member
NOTED......למרות שלא נראה

לי שנהיה כל-כך עצובים, אנחנו שונאים את המורה שלנו הוא רשע ואנחנו מאושרים שזה נגמר, אבל עכשיו שהזכרת את זה, יש בזה משהו עצוב...אחרי שלוש שנים ביחד, למרות שהמורה חרא האנשים סבבה ובילינו 4 שעות כל יום חמישי ביחד בסדנה בשלוש שנים האחרונות. בכלל עכשיו בכתה י"ב יש מלא דברים שהם "פעם אחרונה" שלמרות שאתה מת שזה כבר ייגמר, כשהסוף מגיע זה ממש עצוב...
חחחחחח....נהייתי רגשנית.

אין לי מושג!!

אני גם לא הייתי אמורה להיות ובסוף התקשרו להגיד לי שהמשמרת שלי מבוטלת... והנה אני כאן רק כדי לגלות שכולם הבריזו!!!!!!!!!!!! רעים!!

hey hey hey hey

HEY! שי אני אישית שאלית לגבייך לפחות איזה 30000000 פעמים!!! על שירה לא שאלתי כי ידעתי שהיא באמנות, ושגם אני דפקתי נפקדות בשבוע של הבגרות שלי... :) אבל עלייך לא הייתי מודעת לתירוץ הולם!

למעלה