../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נ"ש אההההההההההההההההההההההה
טוב אם אתם זוכרים אז ביום של היומולדת שלי רשמתי שדיברתי אני ואבא שלי עם דודה שלי מארה"ב המון זמן עד שהגיע הקטע הזה שכבר לא היה לי כוח לדבר וסתם הייתי על הקו ואבא שלי והיא היו בטוחים כנראה שירדתי מהקו. אני פתאום כזה שומעת את אבא שלי אומר "טוב התרחקתי קצת שרותם לא תשמע, בחנוכה ---" זהו, הרחקתי את הטלפון מהאוזן כזה בטיל כי אני לא רוצה שאם הם עושים לי הפתעות אני שונאתתתתתת שזה נהרס אז אני כזה להקשיב, לא להקשיב, להקשיב, לא להקשיב ובקיצור ניתקתי
אתמול דודה שלי התקשרה מראשון לציון התקשרה ורצתה לדבר עם ההורים שלי אבל הם היו בריקודי עם וסתם היא כזה התחילה לדבר איתי... אחרי זה היא כזה שואלת "קיבלת הרבה שיעורי לחופש?" "אממממ כן דיי הרבה" "אההה טוב אז כדאי שתסיימי אותם עד יום שישי" "למה?" "סתם, פשוט כדאי" ואני כבר ידעתי שזה זה.... ואין לי שמץ של מושג מזה אבל חשבתי וחשבתי שאולי זה נסיעה לחול?!?! (תמיד כשההורים שלי נוסעים לחו"ל הם רוצים לנסוע לבד והם לא מוכנים לקחת אף אחד ותמיד זה עיצבן אותי ותמיד דאגתי טוב טוב שהם ידעו את זה
) והיום בבוקר נראה לי עוד פעם היא התקשרה (אני לא בטוחה שזה היא) אז אמא שלי סתם דיברה איתה והייתה לי הרגשה שזה על זה אז ישר כזה סתמתי את האוזניים (הייתי במיטה אז וניסיתי להרדם כל הזמן) וישר צעקתי אמאאאאאאאאאאאא אז היא עושה לי "טוב טוב אני הולכת..." (החדר שלי הוא באמצע הבית גם ליד המטבח וגם ליד הסלון אז אני שומעת הכל אז זה כבר מנהג שאם אני קוראת להם כשהם חושבים שאני יושנת אז הם ישר הולכים
) אחרי זה שמעתי את אמא שלי (שעדיין הייתה בטלפון) "ביום בראשון... (לא שמעתי), וביום האחרון.... (גם לא שמעתי
) קיצר יש לי הרגשה שזה נסיעה לחול אבל אין לי שמץץץץץץץץץץץץץץץ אההההההההההההההההההההההההה וואי איזה מגילה יצאה לי