היום בתפוז
9.12.04

RaZiK4

New member
../images/Emo137.gifחג שמח../images/Emo137.gif

חג שמח לכל פורום "מומלצים בתפוז" מפורום "מיכאלה"

היום בתפוז../images/Emo43.gif 9.12.04

בשעה 17:30 יגיע אדם הירש, כוכב סדרת הדרמה לנוער "ראש גדול" להתארח בפורום וב-Blog Tv Live. שרשרו שאלות עכשיו בפורום.
בשעה 20:00 נשדר את חלקו הראשון של ספיישל "מאחורי הקלעים של הפסטיגל" בהשתתפות הראל סקעת, מאיה בוסקילה, רן דנקר וכוכבים נוספים. השידור יתקיים בפורום הפסטיגל וב- Blog Tv.
ובשעה 21:00 תתקיים הבכורה העולמית לרצועה השבועית החדשה - Nova TV. Nova TV הוא פרוייקט מיוחד וחדשני אשר מאפשר לגולשים הצצה לחזרות לקראת הופעתה הגדולה של הלהקה.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

sh53

New member
מה לחרוט לה על הטבעת?

שלום לכולם אני צריך עצה מכם בעוד כשבועיים אני וחברה שלי חוגגים חצי שנה ואני רוצה לקנות לה מתנה טבעת כסף ועליה לחרוט משהו יפה.. אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה לחרוט לה! חשבתי אולי אני אוהב אותך, הכי כנה הכי פשוט הכי יפה וגם חשבתי, אני שלך ואת שלי יש לכם אולי עוד איזה רעיונות?? תודה! קישור

דנטל

New member
חג שמח ../images/Emo137.gif

חג שמח מפורום "סאב הצל ומשפ' תאקט". (את הקובץ יצרה ©sweet girl הכשרונית מהפורום)

למעלה