היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifחג חנוכה שמח

|דמיינו שאתם לא מכירים אותי
| פורום מארון 5 (1101) מאחל לכם חג חנוכה שמח

joelgirl

New member
תודה

הילה מה נישמע? אחלה תמונה עשית
ואיי ראיתי אותם בטקס ברומא אחד מהם לבש חולצה עם דגל של פלסטין נכון?

אני לא הילה אבל, כן, הוא...

לבש חולצה עם דגל פלסטין...ואיזה אחת ישראלית כתבה בפורום באתר הרישמי שלהם תגובה ואז הוא שלח לה תגובה....הוא שלח רק לה.....איזה חמוד!! הוא אמר שטויות באתר שלהם והמעשה בטקס היה מאוד שטותי למרות שאני מכבדת דעות של אנשים אחרים, אבל זה היה ממש חמוד מצידו לשלוח תגובה....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifותיקון הוא לא שלח רק לי!

הוא כתב את זה בטור דיירי (איפה שהם רושמים חוויות מהסיבוב הופעות וכדו') ככה שכולם יכולים לראות את זה..הוא לא שלח לי מברק הביתה
..חח הלוואי

נו..... אז למה לא אמרת???../images/Emo4.gif

חחח...חיפשתי שעות את ההודעה שלך.....אין לך מושג...ימים ושעות... חברות שלי אמריקאיות והן רצו לראות את התגובות...אז חיפשתי את שלך זה עם "אם היה עכשיו 1944...." אמרת דברים נכונים.... ואממ.....הוא כן כתב רק לך,
זה שהוא שם את זה בטור דיירי זה בגלל שהוא רצה להראות לכולם את התגובה שלו לתגובה שלך...... את יכולה לשלוח לי תתגובה שלך במסר??? פליז....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifהעילגות משתלטת עליי..נממ

את מתכוונת התגובה שלי לחולצה שלו?
. כאילו ההודעה שרשמתי ואז הוא רשם לי את התגובה בטור דיירי ?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifיוווווווו דניתוש..כמה זמן לא

דיברתי איתך
הכל מצוין מה איתך בובע?

למעלה