היום בתפוז
8.12.04

Ma E

New member
הסבר לסתומים../images/Emo8.gif

גינזבורג זה בעצם שני בתי ספר גדולים שעל אותו שטח כזה.. יש את האלון שאני לומדת בו ויש את האורן עכשיו האוררן הביא את המכשפות להופיע בפייס (לכולם יש כזה נכון?) אז נדחפתי להם.. והאלון הביא לנו את קרן משהו משהו שהיא נכה והיא זכתה באולימפידה והיא באה להרצות לנו........ סווווףףףףףףףףף

itsme18

New member
אין מה לעשות,

אפילו "סתומים" לא עובד עליה. נו, לונה, לא להתעצבן, הייתי חייבת להחזיר על ה"מתלהבת מהאנגלית...."

לונה..

New member
הבנתי!!

אוף אנשים פה לא מבינים ת'בדיחות שלי יותר
גברת איצ, זה עדיין חלש
ציפיתי ליותר

S m e l l y Cat

New member
מה זה פייס?

כולם מדברים על זה שיש להם את זה בבצפר ויש שם הופעות[?] ואין לי מושג מהזה

שאלון סופגניות../images/Emo137.gifשהכנתי../images/Emo6.gif חח

(ונא לתת לי קרדיט למי שמשאיל,תודה,נוֹמי) איזו סופגניה מעדיפים? -תות -ריבת חלב -שוקולד -משמש(או כל ריבה אחרת) -משו מיוחד.. צ'ילי טעמים מוזרים.. -סופגניה ריקה -לא אוכל\ת סופגניות כשאתם רואים סופגניה בחנות את איזו תקחו? -זאת עם הכי הרבה סוכר -זאת עם הכי הרבה ריבה! -בלי זה ובלי זה (באמת יש כאלה אנשים?) האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים סופגניה? מחלקים סופגניות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אקח סופגניה וארוץ איתה למקום מיסתור! -אקח אחת ופשוט אוכל אותה נגד כיוון הרוח -אוותר מראש -אוכל ואתן לסוכר להעופף בהנאה דעה כללית על סופגניות.. -אוהבים טוחנים כל החג ואם אפשר גם במהלך השנה -משמין,אעדיף להימנע -לאכול מדי פעם במידה סופגניות אפויות.. כן או לא? סופגניה אפוייה או מטוגנת? סופגניות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -סבבה למה לא.. דווקא אחלה -ממש לא.. אעעעע -עד שלא מנסים לא יודעים אתם בכיתה ומחלקים סופגניות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תיקחו סופגניה אחת ותזללו בהנאה -תוותרו..(משמין\הן גמככה יושבות שם מהבוקר) -אוכל ואבקש תוספת תהנו וחג שמח

בלאט.. אינלי כח לעשות שוב אייקונים

הייתי צריכה להעתיק לפני ששלחתי
טוב הנה תגובותיי חח תהנו
איזו סופגניה מעדיפים? -תות! הסופגניה המקורית הכי טעימה וריבת חלב גם לא רע גיליתי לאחרונה כשאתם רואים סופגניה בחנות את איזו תקחו? -זאת עם הכי הרבה סוכר -זאת עם הכי הרבה ריבה! חח האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים סופגניה?ממ מדי פעם.. תלוי איפה אני אוכלת ובמידת הרוח שנושבת מחלקים סופגניות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אקח סופגניה וארוץ איתה למקום מיסתור! -אקח אחת ופשוט אוכל אותה נגד כיוון הרוח (אחת מאלה) דעה כללית על סופגניות.. -לאכול מדי פעם במידה (גמככה לא יוצא ממש במהלך השנה) סופגניות אפויות.. כן או לא?לא נראה לי.. גם בטלויזיה היה מישו שאמר שזה לא משו חח זה בטח פחות משמין אבל אני אוהבת את הרגילות סופגניה אפוייה או מטוגנת?מטוגנת <כמו שתמיד היתה> סופגניות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -עד שלא מנסים לא יודעים (אבל זה תלוי.. לא כל דבר הייתי טעומת חח.. חבל על הקיבה חח) אתם בכיתה ומחלקים סופגניות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תיקחו סופגניה אחת ותזללו בהנאה (לעיתים רחוקות אם אנחנו קבוצה קטנה ועוד מישו לוקח ובאמת הבטן שלי במצב טוב חח ובא לי אז ניקח תוספת)

Im The Sun

New member
אני עונה בתוך ההודעה, בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

איזו
מעדיפים? -תות -ריבת חלב -שוקולד כשאתם רואים
בחנות את איזו תקחו? -זאת עם הכי הרבה ריבה! האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים
? אההה, אני אישית לא אבל האנשים לידי נוטים לכלך אותי עם הסוכר הדוחה שעל ה
ות
מחלקים
ות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אוכל ואתן לסוכר להעופף בהנאה
דעה כללית על
ות.. -אוהבים טוחנים כל החג ואם אפשר גם במהלך השנה
ות אפויות.. כן או לא? אהההה
אפוי
נשמע מוזר, לא ניסיתי
אפוייה או מטוגנת? נלך על הרגילה
ות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -עד שלא מנסים לא יודעים אתם בכיתה ומחלקים
ות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תיקחו
אחת ותזללו בהנאה... סיפור סופגניה: היום חילקו
ות בביצפר אחרי הטקס (המדהים
) שעשו לנו... קיצר, בחרתי סוגניה ממש כוסית ואני מתחיל לאכול ואני מגלה שהריבה ממש בהתחלה ויש ממש מעט ריבה
חבר שלי לא אוהב ריבה והיה לו המוןןןן ריבה אז הפכתי את ה
שלי לפיתה (חציתי אותה ל-2) ושמתי בתור מילוי את כל ה
של ההוא עם ההרבה ריבה
דווקה היה טעים
סיום סיפור
. חנוכה שמח לכולם

Ma E

New member
סוף סוף אנשים שאוהבים ריבה../images/Emo70.gif

תמיד כולם כזה אייייייכסה מה את אוכלת את הריבה?! ואני מחכה רק לריבה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא יותר ריבה מחברים אלי
חהחהחהחחהחהחההחחהחהחה

Ma E

New member
ברור שגיל ריבה לשלטון../images/Emo70.gif חוולה עליו

Ma E

New member
סופגנית

איזו סופגניה מעדיפים? -תות
-ריבת חלב -שוקולד -משמש(או כל ריבה אחרת) -משו מיוחד.. צ'ילי טעמים מוזרים.. -סופגניה ריקה -לא אוכל\ת סופגניות כשאתם רואים סופגניה בחנות את איזו תקחו? -זאת עם הכי הרבה סוכר -זאת עם הכי הרבה ריבה!
-בלי זה ובלי זה (באמת יש כאלה אנשים?) האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים סופגניה? חחחחחח כןןן... מחלקים סופגניות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אקח סופגניה וארוץ איתה למקום מיסתור! -אקח אחת ופשוט אוכל אותה נגד כיוון הרוח -אוותר מראש -אוכל ואתן לסוכר להעופף בהנאה
דעה כללית על סופגניות.. -אוהבים טוחנים כל החג ואם אפשר גם במהלך השנה -משמין,אעדיף להימנע -לאכול מדי פעם במידה
סופגניות אפויות.. כן או לא? מהההההה? סופגניה אפוייה או מטוגנת? מה זה סופגניה אפויה?!?!?!? סופגניות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -סבבה למה לא.. דווקא אחלה -ממש לא.. אעעעע -עד שלא מנסים לא יודעים
אתם בכיתה ומחלקים סופגניות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תיקחו סופגניה אחת ותזללו בהנאה
למרות שהיום חילקו ולא התחשק לי אז לא אכלתי
-תוותרו..(משמין\הן גמככה יושבות שם מהבוקר) -אוכל ואבקש תוספת

ממ סופגניות כאלה שבמקום לטגן אותן

כרגיל.. אופים בתנור.. פחות משמין וכל השטויות הלאה

¥EleVatioN¥

New member
מממממממ../images/Emo129.gif

איזו סופגניה מעדיפים? -תות כשאתם רואים סופגניה בחנות את איזו תקחו? -זאת עם הכי הרבה סוכר -זאת עם הכי הרבה ריבה! האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים סופגניה? חחחחחחחחח כה.....לפעמים
מחלקים סופגניות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אקח סופגניה וארוץ איתה למקום מיסתור! -אקח אחת ופשוט אוכל אותה נגד כיוון הרוח -אוותר מראש דעה כללית על סופגניות.. -אוהבים טוחנים כל החג ואם אפשר גם במהלך השנה סופגניות אפויות.. כן או לא? אפויות?$## סופגניה אפוייה או מטוגנת? מטוגנות לאללה סופגניות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -עד שלא מנסים לא יודעים אתם בכיתה ומחלקים סופגניות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תיקחו סופגניה אחת ותזללו בהנאה אבל איזה חרא של ביצ'ספר יש לי הביאו סופגניות לכל השכבות ורק לשלנו לא!!!

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

איזו סופגניה מעדיפים? -שוקולד כשאתם רואים סופגניה בחנות את איזו תקחו? -בלי זה ובלי זה (באמת יש כאלה אנשים?) האם גמתם מתמלאים כולכם בסוכר ומבלים אחרכך שעה בניקוי הבגדים כל פעם שאתם אוכלים סופגניה? לא ממש... מחלקים סופגניות אתם בחוץ ,רוח מטורפת.. הוראות בטיחות? -אוותר מראש דעה כללית על סופגניות.. -משמין,אעדיף להימנע סופגניות אפויות.. כן או לא? לא טעמתי סופגניה אפוייה או מטוגנת? מטוגנת...לא טעמתי אפויה... סופגניות בטעמים (צ'ילי..גבינה.. תפוח אדמה.. בצל) -ממש לא.. אעעעע אתם בכיתה ומחלקים סופגניות מה סביר יותר להניח שתעשו? -תוותרו..(משמין\הן גמככה יושבות שם מהבוקר) חנוכה שמח!!! ומסר לאומה: סופגניות= שמן + סוכר + קמח לבן...= שומן!!! תוותרו!!...או תנסו לפחות!

למעלה