היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

Im The Sun

New member
../images/Emo139.gifחנוכה שמח לכולם../images/Emo138.gif../images/Emo42.gif

כל מי שנוסע ותכנן דברים שיהנה ומי שלא, שיהנה גם בבית :- P

Ma E

New member
היום המכשפות הופיעו בבביצפר../images/Emo8.gif

כאילו יעל כהן ויפעת נץ.. ועוד אחת שמנגנת במקום ענבל.. הם מנגנות שירים שלהן ומספרות את הסיפור מאחורי ענבל.. היה כזה יפה.. ויפעת כזאת יפה
היא עם שיער שחור ארוך!!! איזה מוזר זה אלוהים.. היה ממש יפה.. כמה ענבל חסרה...

itsme18

New member
אוי זה מזכיר לי...

שחברה שלי התחילה פעם עם יפעת במינרווה... "אז מה את עושה בחיים...?" "אני? אני במוסיקה" "וואלה, משהו שאני מכירה?" שוק!!!

Ma E

New member
אז?

אני למשל הייתי הולכת עליה היום.. היא ממש יפה ואישה עם גיטרהההה גרררררר במיוחד בס
ויש לה גוף בדיוק כמו שאני אוהבת

לונה..

New member
שתמותי את וכל הבית ספר שלך.

והיא באמת הרבה יותר יפה ככה. *מזילה דמעה*

S m e l l y Cat

New member
ראסמי.

את יודעת מה לנו הביאו?????!111111111111 להקה מטומטמת ששרה מזרחית. ועוד בהתחלה רצו להביא את סאבלימינל. גועלנפש.

לונה..

New member
ראסמי.2

את יודעת מה לנו הביאו?????!111111111111 את סאבלימינל!!! גועלנפש אינדיד.

iwannakill

New member
חעע...גם לנו הביאו סאבלימינאל והצל

וגם את מאיה בוסקילה ופי גוטמן..יאק...ומי המכשפות האלו??

Ma E

New member
שנה שעברה הביאו את דנה ברגר../images/Emo8.gif

גררררררררררר איזה כיף.. וזה לא הביצפר שלנו הביא את המכשפות זה גינזבורג ויש אורן ואלון אני באלון והאורן הביא אותן אז הצתרפתי
לנו הביאו את קרן משהו הנכה שזכתה באולפידה הייתה הרצעה מעניינת.. אז זכיתי גם לראות את זה וגם את זה
אתתתתתת לא יודעת מייייייי אלההההה המכשפווווותתתתת!?!?!? עד עונג הבא אה אה אה!?!?!!?

iwannakill

New member
טוב או שאני דפוקה אבל לא הבנתי

תרמז שלך או שאני מממש דפוקה וזה לא היה רמז מלכתחילה או שאת לא ענית לשאלה שלי מי אלו המכשפות הלא?? הא ומה שרשמת : "אתתתתתת לא יודעת מייייייי אלההההה המכשפווווותתתתת!?!?!? עד עונג הבא אה אה אה!?!?!!? "

itsme18

New member
את באמת לא יודעת?

המכשפות? ה-להקת רוק של שנות התשעים בארץ...? את לא רצינית... כנסי לאיזו תוכנת שיתוף קבצים, תורידי איזה שיר שלהם.... נגיד, כמו ברמז שרמזו לך- "עד העונג הבא". תחזרי אלינו עם רשמים.

iwannakill

New member
חחחחחחחח..השיחה הזאת מצחיקה..טוב

אני אחפש בקאזה או משו..פרטים בהמשך..

iwannakill

New member
כתוב לי שהשיר עד העונג הבא

הוא של איזה קוב...זה עדיין שלהם נכון?

iwannakill

New member
הורדתי ../images/Emo8.gif

טוב דבר ראשון מסתבר שכן שמעתי ת'שיר איפשהו ... גם עם לא ידעתי אז של מי זה היה... השיר עצמו ... לוידעת פסדר.. חחח.. טוב זה.

לונה..

New member
מאי, על מה לכל הרוחות את מדברת?../images/Emo2.gif

מי זה גינצבורג ומי אלה אלון ואורן? ומה יש לך עם שמות של עצים? ומה קשור קרן שזכתה באולימפיאדה? לא הבנתי כלום

למעלה