היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

Dawsons Creek Fight - Round 2

הסברים לאנשים שלא זוכרים או לא היו פו פעם שעברה
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=427&msgid=40673760 והפעם בצד אחד של הזירה - ג'ואי ''אלמייטי
'' פוטרררררררר ובצד השני - אודרי ''ווריור פרינסס
'' לידל (ג'ואי ואודרי נמצאות במסיבה של חברים בניו יורק, צוחקות, מכירות אנשים ונהנות מאוד. פתאום האווירה מתחילה להיות קצת "עליזה", וג'ואי מגלה שזה בגלל שהתחילו להגיש אלכוהול.) ג'ואי: אודרי, בואי נלך לשתות.. רוצה קולה? יש עם לימון וקרח! אודרי: ג'ואי, באמת, אל תהיי כזו יבשה.. מי שותה קולה במסיבה של מבוגרים? ג'ואי: מה רע בקולה? L אודרי: חחח כלום. באמת אין לי שומדבר נגד.. אבל זו מסיבה. ובמסיבה- שותים! אל תדאגי, אני לא אגזים. * לוקחת כוס יין והולכת * ג'ואי (לבקי- מארגנת המסיבה וחברה קרובה של השתיים):*לוחשת* אולי כדאי שלא תתני לאודרי אלכוהול... בקי: מה? למה?... ג'ואי: היו לה קצת בעיות עם זה לפני כמה שנים.. אני מעדיפה לא להעמיד אותה שוב במצב לא נוח.. בקי: אה, לא ידעתי.. טוב, אני אעשה את המקסימום. אל תדאגי! תיהני! J ג'ואי: אני מאוד מעריכה את זה.. באמת. תודה! (בינתיים אודרי מבקשת מבקי לערבב לה קולה עם רום.. בקי אומרת לה שאחרי שהיא דיברה עם ג'ואי היא מעדיפה לא לתת לה אלכוהול. אודרי הכועסת מגיעה לג'ואי, שבדיוק מפלרטטת עם בחור אחד.) אודרי: ג'ואי. אני. את. שיחה. בחור- קישטא! (הבחור הנעלב הולך.) ג'ואי: אודרי, מה קורה?. הוא היה נחמד! אודרי: מה אמרת לבקי?... היא לא מסכימה לתת לי אלכוהול! ג'ואי: אה, רק סיפרתי לה שהיו לך בעיות וכאלה.. לא הרחבתי על זה .. אודרי: מה?! על מה את מדברת? איך העזת??. ג'ואי: אני לא מבינה למה את מתעצבנת. רק ניסיתי לעשות את המצב יותר נוח! אודרי: איך, בזה שסיפרת לחברה שהייתי אלכוהוליסטית?. מה היא תחשוב עליי עכשיו? ועוד אחרי שכל זה מאחוריי??? ג'ואי: תראי, אני באמת מצטערת.. לא חשבתי שתגיבי ככה. אבל לא רציתי לקחת סיכון.. אודרי: אה, עכשיו ללכת איתי למסיבה זה סיכון? את לא מבינה שהכל כבר מאחוריי? השתקמתי! אני כבר לא אלכוהוליסטית! ואם אני רוצה לחגוג קצת במסיבה זה לא אומר שזה יקרה שוב! ג'ואי: אני לא יודעת את זה. ואת לא יודעת את זה! אודרי: אלוהים, ג'ואי.. מה קורה לך? חשבתי שבאנו לבלות. לא ידעתי שאני בשמירה של קצינת מבחן או משהו... אם הייתי יודעת את זה לא הייתי באה. ג'ואי: ובכן, אם הייתי יודעת שככה תגיבי על ניסיון לעזור לא הייתי באה איתך מלכתחילה! (השתיים מפסיקות לצעוק והולכות, כל אחת לכיוון אחר. אודרי יוצאת וטורקת את דלת הדירה, וג'ואי לוקחת לעצמה יין ונעמדת בפינה כדי להירגע.) מי לדעתכן צודקת? ג'ואי קרצצה מדיי? אודרי מתדרדרת שוב? הצביעו והשפיעו( או משו בסגנון
)

אממ... ../images/Emo66.gif

האמת שזה מצב די בעייתי. אני ממש מתלבטת. מצד אחד אני חושבת שג'ואי צדקה שהיא ניסתה למנוע מאודרי לשתות, אבל אולי היא לא היתה צריכה לערב את החברה בזה. היא היתה צריכה להסביר את זה לאודרי, אבל גם אם זה לא עוזר היא לא היתה צריכה לספר לחברה שלאודרי היו בעיות בעבר. מצד שני אודרי צריכה לקחת את העניין הזה יותר ברצינות, והיא לא צריכה לבוא בטענות לג'ואי על זה שהיא דואגת לה. אז התשובה שלי היא איפשהו באמצע. אבל אם צריך לבחור אני חושבת שג'ואי פעלה נכון, כי אודרי באמת עלולה להתדרדר שוב.

חחחחח...../images/Emo105.gif

זה רק אני או שזה מה שהיה במסיבה שפייסי וג'ק עשו(לכבוד הטלויזיה) עם ג'ן וסי.ג'י?? חחח
בכל מקרה,באמת עדיף אם ג'ואי הייתה מדברת עם אודרי,אבל מצד שני היא דאגה לה ועשתה את זה בשבילה...אם זו הייתה מישי זרה אז הייתי מסכימה עם אודרי אבל מאחר שבקי היא חברה קרובה של שתיהן אז ג'ואי עשתה את המעשה הנכון..

LillipooT

New member
יא הסיבוב השני! ../images/Emo60.gif

סוף סוף..! גם אני מיתקשה להחליט.. אני חושבת שאודרי סומכת על ג'ואי, שהיא החברה הכי טובה שלה (או לפחות אחת מהחברות הטובות שלה), שמה שהן מספרות אחת על השנייה ישאר ביניהן. הגיוני שג'ואי תדאג לאודרי.. אבל למה ישר ללכת ולספר לחברה הזאת? חוץ מזה שהיא רק לקחה כוס יין אחת.. אני במקום ג'ואי הייתי בהחלט שמה עין על אודרי, אבל מנסה לסמוך עליה קודם.. שהיא לא תישתה יותר מדי. לא יודעת. אולי אני תמימה מדי בקטעים האלה
בכל מיקרה - לספר למישהי אחרת דברים אישיים על אודרי זאת די בגידה מבחינתי.. ואין לג'ואי זכות לעשות את זה. אז בקיצור.. בעד מי אני? בהנחה.... שעבר כבר כמה זמן מאז שאודרי סיימה את טיפולי ההשתקמות שלה ושמאז היא הייתה ילדה טובה, אז אני בעד אודרי נראה לי.....

unnicked

New member
יאאא...מאגניב! סיבוב שני!! ../images/Emo15.gif

באמת תהיתי מתי תחזרו.... האמת היא שקראתי חלק כבר בבצפר(אל תשאלו למה הייתי היום בבצפר, עד 4!בלע!) אבל לא היה לי זמן להגיב... אז ככה... מצד אחד, אני חושבת שאודרי צודקת, כי אין לג'ואי זכות לספר לאנשים על הבעיות שלה, כי בתור חברה שלה היא אמורה לשמור דברים כאלה לעצמה ולא לפרסם אותם... מצד שני, ג'ואי בסך הכל עשתה את זה מתוך דאגה לאודרי, והיא גם לא סיפרה את זה לאנשים זרים אלא לחברה טובה של השתיים(לפחות זה מה שאני הבנתי..)אז אולי היא צודקת... אבל אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה במצב כזה...חוצמזה שאודרי היא כזאת שהכל אצלה כזה חפיף...ויש לה תמשפטים של "קחי את זה בקלות, חיים רק פעם אחת" ו "תפסיקי להיות כזאת כבדה" , ואני לא יודעת מה הייתי עושה עם חברה כזאת, כאילו היה לי נורא קשה להתמודד...אז אני לא יודעת איך להכריע..אני אבל חושבת שהכי סביר זה שהייתי מתנהגת בערך כמו ג'ואי (נו, אני ילדה טובה כזאת...זאת לא אשמתי...
) וזהו...

למעלה