היום בתפוז
7.12.04

ro99

New member
דרך אגב, נזכרתי

שלהגיד שהומואים לא מבינים בכדורגל זה לא בדיוק מדוייק (טוב, לא תמיד...). פה בהולנד עד לפני שנתיים-שלוש אחד משופטי הכדורגל המובילים (ששפט גם במשחקים בינלאומיים) היה John Blankenstein, הומו גאה ובחוץ. הוא פרש מפאת גילו וכיום הוא פעיל מאוד ב-COC ארגון ההומואים ההולנדים, במיוחד למען הומואים מוסלמים ומארצות לא מערביות. וגם באנגליה היה שחקן כדורגל נודע Justin Fashanu שהיה הומו, אבל זה לא סיפור עם סוף טוב, כי היו לו המון בעיות ובסוף הוא התאבד. ובאווירה כל כך מאצ'ואיסטית כמו בכדורגל אפשר לשער כמה הומואים נסתרים יש שם. אני שמה לב שבאתלטיקה למשל לאט לאט ספורטאים גברים יוצאים מהארון, או לגמרי או חלקית. באנגליה לפחות.

een ogenblik

New member
ידעתי שמשהו הציק לי בהודעה הזו

אבל ידיעותי על הכדורגל הישראלי לוקות בחסר עד למאוד, כך שלקח לי זמן לעלות על זה. אמסלם כדורסלן!

tommer28

New member
../images/Emo163.gif הומו או לא?! ../images/Emo86.gif ../images/Emo87.gif

אין לי מושג בשטויות האלה... לפחות אני יודע ש: הכדור הוא עגול כדורגל משחקים 90 דקות חיים משבת לשבת ו... לדרבי יש חוקים משלו. אה, אה... אני מבקש מחיאות כפיים סוערות!!!

ro99

New member
SHHHHHHHH! ../images/Emo11.gif

לא מספיק ש: I died for your sins, עכשיו כולם יבואו ויבקשו שבארועים משפחתיים אהפוך מים ליין ואצעד על מי הבריכה! למה אתה חושב גילחתי את הזקן והשפם ועברתי הסבת מין?

odedee

New member
רק מקווה

שלא תדרשי שנתפלל אליך בסופ"ש, כי זה זמן שאני מעדיף לנצל למנוחה...

ro99

New member
פרט ונמק! ../images/Emo86.gif

דרבי (Derby שבאנגלית מבוטא darby) זה משחק בין שתי קבוצות מאותה העיר (לשם דוגמא נביא את המשחק של מחר: Arsenal-Chelsea ששתיהן מלונדון). זה הכל. למה מה, בארץ זה משהו אחר?

tommer28

New member
זה מטבע לשון שכזה

כמו כל השאר... אוהדי פרשני ושדרני כדורגל נוהגים להשתמש בו חדשות לבקרים. ברור שאין לדרבי חוקים אחרים. אבל העובדה ששתי הקבוצות מאותה העיר ולכן שתיהן נהנות מ"ביתיות" לא נותן לאף אחת יתרון. אני לא מבין כלום בכדורגל (כמו שכבר הוכחתי פה), אבל ככל הנראה לאנדר-דוג יש יותר סיכוי לנצח בדרבי. ולכן - לדרבי יש חוקים משלו !!! (אה, ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה)

tommer28

New member
והרי מראי מקום....

יש עוד דוגמאות רבות (את מוזמנת to google it) אבל הנה כמה...

ro99

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שהרסתי לך את הסופשבוע

מסכן, טיילת לי באתרים ועיינת במאמרים על כדורגל! זאת אמרה שאף פעם לא שמעתי באנגליה או בהולנד. כנראה שבארץ יש לדרבי חוקים משלו... עכשיו אני רוצה שתסביר לי את חוק הנבדל (offside). לא, לא, סתם צוחקת!

tommer28

New member
את הסופשבוע הזה אי אפשר להרוס!

כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות... ביום שישי הבא ה-17.12 הגשת סוף הסמסטר. אם אני עובר את ההגשה הזו אני רשאי להגיש בסוף ינואר את ההגשה הסופית של התואר.... רק נתת לי תירוץ להסתכל על משהו אחר (כמובן עדיין מול המסך) חוץ מעל השרטוטים. והנה עוד תירוץ לא להסתכל... ואם תכתבי תגובה, יהיה לי עוד תירוץ. בקיצור - על אף שזה כדורגל על אף שזה מעניין לי את ה*ין - עשית לי טובה

ro99

New member
ואני קראתי בטעות

שמומו הדב הוא מנהל סניף החברה להגנת הטבע.
אני חושבת שהוא צריך לשנות אם השם לאלתר!

tommer28

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קראתי את ההודעה הזאת כבר 10 פעמים אני חושב והיא עדיין נורא נורא מצחיקה אותי

odedee

New member
גדול!

ועוד מספרים לנו שהדובים בישראל נכחדו... די לטיוח! מושחתים, נמאסתם!

למעלה